Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 25, 2011

Queue up, please?

Hari tu aku dgn cik kiah lunch kt mcd
time tu baru pukul 1 ptg kot
mmg time cacing tgah mengamok kot
muahaha


Then aku ng cik kiah nie beratur la,
masing2 tga kebuluran kot.
Then dtg la seorang cina nie,
Suppose dy kt belakang aku,,
tetibe je....
kawan dy kt dpn aku,,
wah siap borak2 lagi,,
dah tu bile time kawan dy mengORDER,
dah dy plak potong line,,
ewaahh asal kenal je boleh lah potong line ea??

Cube tgk rakyat Jepun,
boleh beratur lagi even di landa musibah..
mana la civik korg nie,,
beratur pun x boleh ke?
elok2 aku no 3,
dah jadi no 5,
bengang weyh! 





Notamulutbecok : lepas nie, aku nk buat2 kenal org yg beratur depan aku, then potong line korang ngahaha =D



2 comments:

storyfromme storyfromme said... [Reply]

biasa la tu.kadang-kadang bengang jugak.kalau malas sangat nak beratur.order sekali dengan kawan tu dalam satu order.takde la lama sangat.

udin udin said... [Reply]

huhu~ sy penah gak rasa mcm ni.. mmg hangin satu badan.. dah la time tu nak beli juadah buka posa.. diorang yg tak posa ni yg lebih.. grrrr..

Exchange link

.