Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, May 16, 2011

Bersantai di Tutti Fruiti dan FullHouse

Setelah berbulan-bulan bertapa di UM,
akhirnya aku dapat gak meng-SPLURGE kan duit yang ribu riban tu
opppsss~  hehe
Tadi aku pergi  sunway pyramid
Ingat nak shopping 
last sekali mcm hape je kat situ.
Takde benda yang aku berkenan,
Sale Oh Sale 
bila lah kau nak menjelma!
Hu Hu Hu
Beli beg ROXY tadi pun sebab ada member card,
dekat ELLE girl pun sebab cardigan dia cantik so tak kesah!

Then aku pergi lak kat Tutti Fruiti.
Member aku cakap eskrem dia sedap,
Dengan lahapnye aku amek cup yg paling BESOR punye!
hahaha
Yelah sedap lah kata kan!


Sudah tu aku pergi timbang,
mak aih RM23.85??
mahal gak ah,
murah lagi Baskin Robin!
ish ish


Tapi sedap mmg sedap,
penyudahnya lidah aku mcm kena duri sebab apa?
sebab sejuk sangat!!!

Sudah tu jalan-jalan 
cuci mata sampai kasi clear biji mata ni,
then ternampak Fullhouse Cafe!
Di sebabkan nampak cantik,
aku pun mencuba lah nak makan kat situ.
Air aku order Honeydew Milkshake.
Sedap!!


Makanan aku order chicken chop apa entah.
Sedap gak!
kenyang!


Time nak bayar pun sedap gak harganya!
hehe
Tapi tak semahal TGI Friday..
dua orang makan pun RM100++ kah?
sob sob T_T

MOOD : jadi ular sawa je sekarang..

2 comments:

beeha ben beeha ben said... [Reply]

skrg kuar xde sale..xbest kan..hoho..lambat tol bulan 6..kan kan..haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahaha betui3

Exchange link

.