Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, June 25, 2011

day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido


Ok cabaran hari ke3 di teruskan.
So far soalan belum mencabar sangat!:face7:

ok benda yang pertama sekali aku buat before tido,


:0h2: Mesej my kekasih :2l2:. Biasalah kan bagi orang yang bercinta. Nak tidur mesti bagi tau dulu kan kan? Kang if dia mesej, kita tak balas ada pulak kena nurture:x: hey darling Im not ur little kiddos ok buekk BTW I love you so much!!



:9n2: Brush my teeth. :8i2: ok its a must before aku pergi tidur. If tak, nanti tooth fairy cari aku bila gigi kena gerudi dengan virus jahat :face15: hahaha




:9v2: Salam tangan mak dan ayah. Kita tak tau bila ajal maut menjemput kan? I :h: my parents till death.




:9x2: Mengucap 2 kalimah syahadah dan ambil wuduk. Aku orang Islam. Bersedia sebelum mati :x: huhu. Lepas tu terus tidur lah mimpi yang indah sentiasa, Alhamdulillah :face35:

6 comments:

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

semua sama..kecuali salam mak ayah...heheh..tak pernah baut....

Nor Fadila Rosli Nor Fadila Rosli said... [Reply]

cantiknya blog awak..:)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B. yeke? hehehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nor Fadila Rosli


yeke? huhu tq!

alif ismail alif ismail said... [Reply]

salam..

alif singgah sini..

OMG...cute gile blog sis nih, seriusly... damn cute!!

jumpe lagi..

hamzah ian hamzah ian said... [Reply]

slalu bersedia.. hehhee

Exchange link

.