Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 16, 2011

Aku Blogger Negeri Kuala Lumpur


Encik Syazwan kita ni nak buat bloglist.
So feyqa tak ketinggalan untuk join!
Nak join juga?

Ok meh baca pasal Feyqa tak banyak sikit ea?
Dah habis baca baru boleh komen!
hehe =)

1. Actually feyqa orang Johor, tapi di sebabkan dari baby lagi dah duduk kt KL, so kira orang KL gak lah. hehe. Bagi feyqa life kat K.L ni tak best mana pun, banyak jem je memanjang lagi-lagi weekday. ish ish~ 

2. Kalau dah datang kat K.L ni, tempat yg best semestinya shopping mall kot hehe. Banyak pokok yg dah bertukar jadi kereta ehehe. Banyak tempat shopping mall je kat sini.

3. Ok kalau tempat makan kat K.L ni semua jenis negara dan negeri ada kat K.L! Nak nasi briyani johor ke, nak pasembor ke, nak makanan kelantanese ke semua ada! So memang senang nak cari tempat makan kegemaran korang if datang kat K.L nih!

4. Tempat belajar eh? Tempat belajar dekat area K.L gak. Memang tengah bandar betul! haha. Feyqa belajar kat Universiti Malaya. Dekat dgn Mid valley so if nak keluar dengan kawan-kawan memang pergi dekat KLCC and Mid valley je. Naik LRT sudah hehe

Tu jela yang nak di bebel kan buat masa ni.
Tata Titi Tutu~

3 comments:

Nadya O'Conner Nadya O'Conner said... [Reply]

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

fairytopia girl fairytopia girl said... [Reply]

Blogger from JB to KL.
ex KMJ?
me too :)

http://merahjambujingga.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

KhAiReDzAiMy KhAiReDzAiMy said... [Reply]

Assalamualaikum... Slmat Berpose...

Singgah dari segmen "Aku Blogger Negeri"

Salam perkenalan...

Saya Blogger dari "PAHANG"...

Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

Exchange link

.