Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 17, 2011

day 23 - dream wedding

Aku tak pernah terpikir lak pasal tema bila aku kahwin nanti.
Yang aku tau...
 aku nak kahwin je before umur 24 tahun,

InsyaAllah ada jodoh dengan si dia =)

Kalau ada duit berlebih,
aku nak buat tema GARDEN.
Ala-ala sheweeet gitu!
hahaha

Then tetamu pakai baju putih and ribbon hijau.
Then pakai cekak bunny tak kira pakai tudung ke tak =P
haha
sumpah lawak!


*putih itu suci.
Tenang dan mendamaikan je =)

Then untuk cake lak,
aku nak cake mcm budak kecik.
Ada patung couple kat atas cake.
Then patung tu aku boleh simpan! heee~

Nak yang mcm ni ke?
Sort of lahh

Tapi aku tak nak cake secret recipe tau,
nak cake baskin robbin =P
amboi demand ke?
Yeah aku memang kuat demand!
haha

*ini impian sahaja, tak tau makbul ke tak hahaha

8 comments:

Nur Ayuni Nur Ayuni said... [Reply]

walaweh.. kawen b4 24 years.. semoga termakbul. ayuni tak nak demand tinggi sangat bila kawen. cukup la kalau ada kenduri + hari pernikahan yang meriah. heheh :)

faiz faiz said... [Reply]

insyaallah...

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nur Ayuni haha yup amin :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nur Ayuni haha yup amin :)

Farah Amir Farah Amir said... [Reply]

alolo.. so sweet la dear...
hope that your dream will come true! ;)

PeRmAtA bIrU PeRmAtA bIrU said... [Reply]

smoga termakbul suatu hari.. wah.. org g kenduri dia pakai cekak bunny lagi... best2... jarangkan g kenduri ada tema untuk para jemputan...:)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Farah Amir InsyaAllah farah tq yeah pray for me :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@PeRmAtA bIrU hehe tp klu tetamu xnk terpulang :)

Exchange link

.