Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 21, 2011

Apabila "kanak-kanak" shopping di Parkson

 Pagi tadi pergi Parkson dengan my mom.
Before pergi shopping,
ambil breakfast dulu so tak lah nanti perut marah. =)

*Chicken porridge with nestea 

Then lepas je my mom park her car, 
I terus meluru masuk pi Parkson tak tgk kiri kanan atas bwh pun!
hahaha
*tak sabar nak beli baju lagi weee

Aku round 2 3 kali gak dekat area baju perempuan,
cari yang harga bawah RM100 for each baju + cantik memang payah.
Banyak yang aku berkenan semua mahal-mahal lebih rm150 punya HAHAHA
Tapi di sebabkan my mom yang belanja..
Fine Fine yang murah jelah =.="

Baju ZEBRA 


Yg ni aku paw my mom punya!
Memang tak lebih Rm100, tapi Rm90+!
hahaha 
Sayang mama =*


Then aku cari baju yg loose sikit.
Sebab nak pakai dgn inner.

Haa yang ni murah =)
Tak sampai Rm50 pun
Kah Kah Kah~

Kenapa takde jual baju RM1 eh?
Lau ada aku beli 99 helai =p
*ah bajet nanti aku buat kilang sendiri, kayo kayo


Actually aku ni macam kanak-kanak sikit.
Nak tau kenapa?
Sebab aku suka kumpul cute stuff,
tak mature langsung =/


*comel comel bookmark ni kannnnn!!
Siapa nak? 
aku bagi satu keping =p

Brush Memo Pad
Comel sangattttttt
Sumpah teruja masa 1st time nampak.


Last sekali,
aku beli stickers =D
Actually aku beli 2 keping stickers je,
Stickers katak dengan ocean animals.

*Sebahagian koleksi yang aku ada =)
Macam budak-budak kan kan? 
Mujur family and my bf paham! 
Hehe

Sekian =D

4 comments:

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

eh ade je baju rm 1..bundle..hahha...lawa-lawa..pnh beli utk ke bengkel ms diploma...

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

eh cik ezy pon suke mnde2 cute ni..
mmg mcm budak2 la kite..
leh jdk geng..
haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B. ada ke? masih elok lg x klu bundle tu? huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahaa yok kte geng cik ezy ;p

Exchange link

.