Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 20, 2011

day 26 - 15 fakta tentang anda

15 sikit sangat kot untuk describe diri aku ni.
So aku amek yang rasa okay je kot.
hehehe =)


1.Berbintang Scorpio dan lahir pada hari Khamis, pada waktu pagi, bulan October 1991 di Hosp Sultanah Aminah, Johor Bharu.

2.Even lahir di Johor, pernah belajar di Johor Matriculation College tapi tak pernah sekali pun tinggal di Johor even ada sebuah lagi rumah di Johor Bharu. Memang dari baby lagi dah menetap kat Kuala Lumpur hee~. ( tapi tetap ada kenangan terindah kat Johor =D )

3.Anak tunggal dan memang suka jadi anak tunggal! Sebab apa? Sebab tak payah share barang-barang yang aku ada. Hahaha.

4.I’m taken dan tak pernah jadi single sejak berumur 15 tahun lagi. Kira lepas putus esoknya mesti ada pengganti even pengganti tu hanya seketika sahaja tapi tu dulu lah HAHAHA zaman remaja mmg NAKAL.

5.Bercita-cita ingin menjadi ahli kimia even itu bukan lah cita-cita aku yang pertama. Huhu. Takpe jadi ahli kimia boleh buat bom nuclear weeeee~

6.Senang bad mood dengan pakwe. Kalau dah bad mood tak ada apa yg boleh happy kan aku melainkan pujuk aku dan lagi bagus bagi aku hadiah teddy! Hahaha. Kalau tak, memang aku malas nak layan setahun bertahun-tahun pon boleh tak pun cari lain je hehe. *sgt kejam kan =p

7.Zaman sekolah dulu mmg suka kumpul purse MILK TEDDY.Rasanya kalau di kira balik dekat 15 biji purse Milk Teddy aku simpan. Hehe. Tapi bila masuk je matrik,terus tuka selera dari Milk Teddy ke ROXY, Fossil dan Braun Buffel semestinya!

*purse time form 3 if im not mistaken

8.Pengumpul handbags tegar! Hahaha. Masa matrik dulu suka beli bag Roxy, Jaspal, Guess tapi bila dah masuk Universiti,terus tukar taste kpd Braun Buffel dan Coach! So far aku ada 2 ketul bag dari Braun Buffel dan 3 ketul bag dari Coach. Bersyukur sangat pada usia aku baru 19 tahun 9 bulan, dapat gak merasa pakai Coach!
*my beloved coach =)

9.Pengumpul paperbags juga J so everytime aku pergi butik2, perkara first yg I will ask the SA is does ur boutique provide paperbag? Kalau boutique brand famous mostly ada so don’t worry la hehe.

Tapau paperbags =p


10. Suka haiwan seperti kucing dan kura-kura. Di sebabkn allergic kat kucing, dari darjah 1 lagi sampai sekarang nak masuk tahun 2 kat university asyik bela kura-kura je! Huhu

*hai nama saya labi

11.Suka makan! Haha. Kalau happy memang I eat frequently lah but makan dengan kuantiti yg sikit je =P

*chilis, all time fav!

12.Tak suka orang mesej “LyK3 Th!$ y3w KnOw $o S!cK tO R3aD” and “ shayep ta shukew awa catap omey2 aw lha “. Aku pening nak baca ok? Memang bo-layan lah jawabnya.

13.Suka main game budak-budak. Tak minat langsung game yg perlu berfikir. Sebab apa? Sebab subjek aku belajar kt uni pun dah boleh kikis karat kat otak aku.

14.Suka kumpul Teddy Bear and mostly I got my teddy from my boyfriend that y byk teddy kat rumah. Hehehehe. Kalau guna duit aku boleh kira dengan 5 jari!

15.Suka bau dan makan biskut Famous Amos. Di mana ada Famous Amos, di situ ada muka aku beli biskut. Hahaha. Oh Baskin Robbin juga!

10 comments:

Kancil 8349 Kancil 8349 said... [Reply]

nice blog...thanks bab follow saya...saya follow awak kembali

alyana shafinas alyana shafinas said... [Reply]

15 tue pn dah byk sgt tue..hehe pape pn,nice blog.. =)

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

haha..milk teddy mmg menjadi kegilaan zaman sek dahulu kala...

Diana @ bilakukatacinta Diana @ bilakukatacinta said... [Reply]

heheh..sis pon pernah syok kan milk teddy zaman sek dulu...hehe...

Xavi De Xavi De said... [Reply]

haha..bela kura2..
mmg exotic laa...

cik hani cik hani said... [Reply]

biskut Famous Amos memang besttt..
Baskin Robbin pun besttttt..
suka sangat2

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Kancil 8349 hee thx

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@alyana shafinas hehee thx yerr ^^

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Diana @ bilakukatacinta haha yup sbb bear dy cute kn

cahaya izzaty cahaya izzaty said... [Reply]

feyqa : start collect bags since bila? n cm ne nk keep it them nicely eh? cm ne jaga? HAHA.

Exchange link

.