Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 12, 2011

Chocolate Comel Cantik!

Sejak jadi penggangur selama 4 bulan ni,
kerja aku hari-hari on9 je 24 jam!
Lepas tu makan. 
Ish ish boleh gemok nanti huuu~

Hari tu aku ada order homemade chocolate.
Room mate time aku kat matrikulasi dulu yang buat =)
Nampak sedap that why aku order.
Actually kat kawasan KL ni pun banyak.
Tapi aku jarang terliur. Hee~

Aku order 12 biji RM17.
 Tapi plus postage total Rm27.

Cantik kan kotak ni?
Excited betul time nak buka! Heee~




Taraa!
Ini rupa bentuk chocolate home made. 
Cute kan?
Sayang lak nak makan.
Tapi dalam chocolate tu ada inti - ada 4 jenis inti.
Aku pilih inti chocolate dengan blueberry.

Yang nama AFIQAH tu aku tak minta pun kawan aku buat.
Patut lah hari tu dia kata special.
Rupenya dia buat nama aku.
Hehehe.
Thanks ATIQAH =)


Lepas tu aku minta kawan aku letak extra chocolate.
*Tak Malu Betul
1 or 2 biji lah sebab my mom suka makan chocolate.
Kalau 12 je nanti cepat je habis! >.<"

Bentuk sunflower !

*Sekarang ni tengah makan choc sambil type. nom nom nom =p
Nak order ke?
If nak just let me know yeah nanti aku bagi FB kawan aku..
FB aku tak boleh rahsia sebab aku tak approve STRANGERS. =)
TataTitiTutu Poonnn~

17 comments:

Pendamba Mawar Pendamba Mawar said... [Reply]

belanja pendamba satu..hehe

aquatwins932 aquatwins932 said... [Reply]

hehe.. comey la blog ni.. sedap nya choco :Q nak order, tapi tengah simpan duit ni >o< xnak giveaway ke? ;) *dush* benda ijau kat tepi tu jam an? an? an? :D saya tau saya betul~ so, nak hadiah choco lol X) btw, saya pun orang Johor gak :)

Elih Japahar Elih Japahar said... [Reply]

Cantik jg lah..tp kalau nak makan tak bo,bg kat awek bo lah hahaha..

~iz~ ~iz~ said... [Reply]

yummy sedap....boleh ker iz nak order..

aimie amalina aimie amalina said... [Reply]

ayooo..comeynye..mai kat sini satu..hehe

i'm ezza haniza i'm ezza haniza said... [Reply]

sedapnyeeeee!

syerz eyryn syerz eyryn said... [Reply]

usssh ! coklat !
favourite ryn laa. .
mau jugakk :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Pendamba Mawar hehehe Insyaallah nti ea :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@aquatwins932 hehehe :) tp yg ijau tu telur lah kih3

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Elih Japahar hehee knpe tk blh? syg ea~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@aimie amalina hehe boleh je :P 50 cen satu ;p

Rahmad Rahmad said... [Reply]

wow macam sedap jer tengok chocolate tu..hee

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehehe kan kan :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [Reply]

wahhh... macam sedap je... nak sikit boleh? heee~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehehe boleh kott :P

IEQAH IEQAH said... [Reply]

Chedappp nyee tgok..lum makan lagi..
tak sggup nk mkn

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehehe tp mmg sedap tau :)

Exchange link

.