Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 12, 2011

day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda

Jenis manusia yang menarik perhatian aku ye?
Actually tak susah nak tarik perhatian aku ni =p
Baik lelaki perempuan senang jeeee~

1. Niat ikhlas berkawan. Okay aku memang reject kalau orang berkawan sebab ada udang di sebalik kari ye. Kalau yang lelaki tu, kalau aku dah cakap just kawan je, niat tu akan kekal sampai bila-bila. Toksah lah bermimpi bagai di siang hari okay?

2. Jujur. Ye aku tidak suka lelaki dan perempuan yang menipu. Lagi-lagi penipuan yang membawa kepada kehancuran sesebuah hubungan. Kalau nak jadi musuh, cakap jela awal2, boleh ajak masuk WWE kot kot menang dapat duit.

3. Pandai simpan rahsia. But nowadays aku tak nak cerita rahsia kat sesiapa lagi. Rahsia tu biar aku seorang je yang simpan. 

4. Pandai mengambil hati. Ok sesiapa yang tahu cara to win my heart, memang special lah dia!So far aku pernah jumpa seorang je manusia yang pandai ambil hati aku.  Pandai mencuri hati orang ye? Ish ish

5. Setia pada yang satu. Maybe for kekasih hati lah kot. Hehe. Kalau untuk kawan, mungkin di waktu kita susah, jangan lari cara kawan lain. Bantu lah kawan ketika dia jatuh sebab hidup kan macam roda =)

6. Tak cakap besar. Aku benci orang yang suka show offff terlampau sangat. Cakap bukan main semangat, habis satu planet Pluto tahu, tapi last-last satu planet Pluto tu kena tipu. Aishh tipah tertipu kak!

7. Be patient even perangai aku macam setan, sometimes. Im not perfect, and not almost perfect.

8. Not narrow minded people. Perangai tolong lah jangan jadi macam orang zaman batu T_T Im not a good debater so please don’t make me lost my anger.

9.Funny looking people or love to make jokes. Since form 1 lagi I love to laugh eventhough there’s nothing to laugh at. But im not mad ok? haha

10. Terima saya seadanya. I just wanna be me. Please lah, don’t disturb my life, mind your own life. U have no right to make me follow your ways! *emo sekejap

Korang ada ciri-ciri tu tak?
So boleh lah bersahabat dengan aku! 
Smile~

2 comments:

IEQAH IEQAH said... [Reply]

Yeahhhh agreee ^.^

siti kektus siti kektus said... [Reply]

aha. part terima seadanya tu, sama! hehe

Exchange link

.