Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, July 8, 2011

day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?


RM1 000 000 ?
Banyak gila tu!
Berapa tahun punya gaji lah tu kan?
huhu


Kalau aku dapat duit sebanyak tu, first sekali aku nak bagi parents.
RM500 000 untuk mereka :)
RM50 000 untuk buat amal jariah semua lah.
Untuk aku hanya RM450 000
wah banyak juga tu!!
hahaha



Aku nak beli..........




IPAD 3
*doodle-Ipad 3!! warna casing nak gak sama mcm iphone aku :P

Aku nak beli IPAD 3!
hahaha
Tapi tunggu tahun depan lah =B
IPAD 2 aku rasa macam ramai je yang ada, tak syiok!


MACBOOK PRO


Then aku nak beli Macbook Pro harga RM7k and above.

*kawan aku yang cakap

Uish berlagak kau Feyqa!
Padahal kau belajar KIMIA mane perlu benda ni semua.
Ever heard bout kepuasan??
Aku puas kalau pakai brand popular =)
Tak perlu risau rosak cepat.
hehehe

*Google- uik cantik nye =)


Dan banyak lagi barang-barang sampingan =)
- Chanel Handbags
- Kelly Hermes Handbags
-Laobutin Shoes

Penat aku nak buat list nanti!
huhu~

4 comments:

Nadya O'Conner Nadya O'Conner said... [Reply]

hehe....banyak bende kita boleh buat kan??hehe..:)

ツDay 12 - Tarikh-Tarikh Penting Dalam Hidup Miss Nadya ツ

Feeqachan (afiqah yusof) Feeqachan (afiqah yusof) said... [Reply]

sy nak bg mak sikit,ayh sikit..shopping,sy spent utk blaja..then beli tanah utk pelaburan masa depan...hahaha*mke berimaginasi gilerr

QaRr JaliL QaRr JaliL said... [Reply]

hye feyqa tanx 4 visit :)

wah..sume wishlist barang apple..ade bnyk belen lagi 2..ahha..;D

best entry :Selesema menggamit memori yang lalu.

hikayat Lili mati ketika bersalin

blackhead ini membunuh!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahaha yp byk belen haaa

Exchange link

.