Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 11, 2011

day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri


Benda yang paling mahal ye?
*Fikir kejap
Because I rarely splurge on branded items, 
I always ask my banker first. hee~
hahaha

Okay benda yang mahal aku beli..............

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Handbag COACH!


Paling mahal yang aku GUNA DUIT SENDIRI.
Take time kot nak kumpul.
Memang terasa macam aku berkerja!
Padahal mulut je berkerja kot =p
4 5 bulan juga kot aku simpan sendiri.
Aku takut nak minta my dad duit, 
sebab hari tu dia bising beg aku banyak yang tak pakai
Tapi aku ni kan degil =P
if kata aku, maka kata aku juga yang betul! huuu~


So here it goes.... =)



kotak berisi emas? silver?


No!
Handbag berwarna SILVER tu betul! 
hehehe



Memang senyum sampai ke telinga that time.
Oh this is my 3rd acquisition of Coach!
Smile~ 

9 comments:

Ct Arina Ct Arina said... [Reply]

bende paling mahal beli dgn duit sendiri adelah kereta kesayanganku itu. hahah =D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

wah bestnye, feyqa masih belajar xmampu lagi lah nak beli gune duit sendiri huhu :(

SoLy SoLicious SoLy SoLicious said... [Reply]

same la kite.... bnde paling mhal pnah dibeli hdbag... 200++

i'm ezza haniza i'm ezza haniza said... [Reply]

nape tak beli masa Y.E.S ?lagi murahh

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehe i beli time sale lah ni :) itu pn still mahal lg T_T

beautiful.anggun2u beautiful.anggun2u said... [Reply]

wahhh..student lg dh dpat brg2 best...cm anggun dh keje pn still budget..hehehe..btw, since dh start busines ni, insyaallah, my dreams come true**wink..kalau feyqa nak bershopping + travel oversea Free of charge pn boleh..hehehe..nanti terjah2 la blog anggun ye..salam perkenalan..

h f h f said... [Reply]

OMG love it!! coach yang paling cantik semestinya coach poppy kan... :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@beautiful.anggun2u jual PB ye? I byk kali dgr, rase tertarik gak :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@h f hehehe u r ryte dear :)

Exchange link

.