Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 14, 2011

day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah


Benda yg wajib time aku keluar eh?
Tapi kadang-kadang benda wajib tu jadi tak wajib sebab nak cepat!
Gelojoh bebenor~


Benda yang wajib or TERwajib bawak adalah..........

1. Handbags. Handbags Guess ni aku buat lasak je. Tapi ada berat sikit sebab chain dia tu besi T_T sakit bahu kadang-kadang.

2. Purse. Aku suka tukar-tukar pakai purse. Kalau tak bergilir-gilir pakai kang merajuk lak purse-purse yg lain. Tapi purse Braun Buffel tetap terbaik =P 

3. Etude House lotion. Yang bentuk itik tu =p comel kan? ahaha. Pakwe belanje tu ehem3

4. Phone. Selalu keluar aku bawak 2 phone jeh. 1 phone lagi tinggal rumah. Ye aku ada 3 nombor. 2 maxis. 1 celcom. TAMAK kan?

5. Cermin. Pooh tu cermin tau. Bukan bedak tepek ea.

6. Body Shop perfume. I have alot of Body SHop perfume. murah plus tahan lama. Sometimes perfume lebih dari RM250 tak tahan lama. Banyak perfume aku beli tak tahan lama kecuali LANCOME and BODY SHOP je. ish ish

7. Jam tangan. Jam tangan SOLVIL ET TITUS semua cantik-cantik belaka. Aku selalu tergoda tau dan akhirnya ter-rembat ceeitttt

8. Bracelet. Tangan aku macam bogel je if tak pakai gelang or jam tangan. hahaha
  
So itu jela benda wajib aku bawak.
Kekadang jadi tak wajib juga. heee~

8 comments:

SoLy SoLicious SoLy SoLicious said... [Reply]

perghh,.... mantap !!..
lebih kurang la kite~

syarifahsidrus syarifahsidrus said... [Reply]

banyaknya barang wajib!hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@SoLy SoLicious hehe same ea?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@syarifahsidrus tau xpe :p

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

pooh tu cermin ke? adik Beeha mesti suka..hahah..sume benda nak pooh je...

warna handbag kite same lah..tapi handbag kite harga RM16 je..ngeh3x..

cahaya izzaty cahaya izzaty said... [Reply]

pempuan ni mmg byk brg.. xhairan la beg kita beso gedabak!! hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B. yup pooh, hehe yeke? ala tak pe janji handbags :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cahaya izzaty hehe tau xpe!

Exchange link

.