Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 24, 2011

day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?

Siapakah Princess Feyqa 10 tahun akan datang?
Kalau umur panjang Alhamdulillah lah kan :)

Dalam masa 10 tahun akan datang..

1) Isteri-InsyaAllah aku akan menjadi seorang isteri kepada seorang lelaki yg berjaya mencuri hati ku yang kecik cinonet nie hehehe. Aku berjanji, InsyaAllah kalau tak ada pape halangan lepas je aku graduate, boleh lah kita di satu kan =D

2) Ibu kepada anak-anak suami ku - Itu salah satu impian bila kita mendirikan rumah tangga kan =)

3) Chemist wannabe - If im not a chemist then what should i be? Tapi kan, InsyaAllah lepas je habis Ijazah Sarjana Muda ni, aku nak continue Master Of Analytical Chemistry AMIN =)



7 comments:

faiz faiz said... [Reply]

amin!i lak phd k?kui3

diyan diyan said... [Reply]

waw ~
bgus dah pasang impian ;kenduri tu jemput la ek :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@diyan haha InsyaAllah, berlangsung dkt johor kot :P

H.J H.J said... [Reply]

cita2 yg superb...hehe..meh nk curi hati ni

NOOR FATIN NOOR FATIN said... [Reply]

insyallah. amin. :)

hamzah ian hamzah ian said... [Reply]

bagus cita2 ni.. teruskan

Xavi De Xavi De said... [Reply]

mudah2 tercapai la apa yg dirancang ye...=)
usaha + tawakkal = kejayaan

Exchange link

.