Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 23, 2011

Virus FB menyerang aku?!

Semenjak jadi suri rumah ni,
aku sibuk searching movie apa yg belum tgk.
So ari ni aku tgk movie Gnomeo & Juliet.

 So sweet lah!
Macam Chelsea Vs MU
ahahaha
Go go the blues =p

Then aku pergi dekat FB Gnomeo & Juliet 
Ingat nak create gnome sendiri,
but internet so slow macam siput bawak kura-kura =.="
So aku pun batalkan lah niat yg suci murni itu.

Tengah syiok aku Facebook walking,
tetibe ada seorang mamat ni tegur aku,

"Hi, how are you ? "

Aku rasa itu lah virus FB yang tgh hangat di perkatakan!
Sebab mamat tu melayu tak kan nak kecek BI dgn aku lak.
Aku ingat nak balas FINE je.
But instead of fine, aku balas...

" Hi mr Virus what do you want ? "

Nak tahu apa terjadi?
Sekali dekat 10 minit dia tak reply pape pun.
Hehehehe.
Aku tak tau nape virus tak reply =p

*creepy face~


10 comments:

Key Key said... [Reply]

wow sangat pelik. virus pun takut. hari tu ak balas who is this, bajet nk ckp bi gak, tp dy still reply.

hey pelik kes ang nih. haha :p

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahah maybe internet I slow kot that y xde balasan hahaha, tp bgus juga :P

Cik Baju Kurung Cik Baju Kurung said... [Reply]

haha . sebab dah terkantoi die tuu virus =)

Xavi De Xavi De said... [Reply]

maybe ada keyword kat virus tu...
contoh, ada reply msj kamu tu ada perkataan "virus", conversation tu secara otomatik stop...:)

H.J H.J said... [Reply]

virus tu segan la..haha

MissCt a.k.a MuqDeq MissCt a.k.a MuqDeq said... [Reply]

nak wat cmtu gak la klu kne pasni.. hihihi

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Baju Kurung hehehe maybe lah kih3

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Xavi De maybe lah tau tp bgus lah kan :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@H.J heheeh tu lah segan bukan kemain hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@MissCt a.k.a MuqDeq try lah kih3

Exchange link

.