Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 25, 2011

Feyqa's Fav Foods (FFF) #6

Spaghetti with homemade cream sauce

Kenapa homemade sauce?
Sebab sos putih tu aku buat sendiri.
Selalu beli sos prego je kan?
Sedap weh sos tu sebab aku letak keju BBQ banyak2!
memang LEMAK berkrimmm sangat =D

*Taburkan oregano supaya tekak jadi hyperhappy

Sos cream tu aku guna tepung yeah.
Dalam tepung tu letak lah bacon + cendawan +Sausage 
Sure 99% sedap =p

*sedap tak nampak? =p

Lepas tu lak minum dengan air oren asam boi.
Sedap weyyyy
memang HEAVEN
hahahaha =D


*nak resepi ke? bagi email u'ols =) kalau nak lah hehe

6 comments:

kemey kemey said... [Reply]

tolong lapar nie hehe..
thanks ronda2 d penconteng ruang^^
cumel blog mu..i follow=)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hee tq :)

nur syalillah nur syalillah said... [Reply]

adeh..kecur air liur di buat nya..huhuhu

Afiqa Dayana Afiqa Dayana said... [Reply]

wahh, sedapnyee ! hehe :)

Idah Idah said... [Reply]

terliuknya..weh...jom umah kita tolong buatkan.....menyelerakan.

myra yusreena myra yusreena said... [Reply]

wahh sedapnyeee~!! nak jugak..delivery2..HAHA

Exchange link

.