Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 25, 2011

Ganggu tidur aku je!


Actually before aku tidur,
aku suka main game, 
even waktu tu dah pukul 3 pagi!
Setiap game yg aku main, 
aku akan buat notification.

Sebab apa aku buat notification?
Contoh la ea dalam game Pucca's Restaurant,
aku masak bibimbap within 5hours dah masak.
So kot-kot lah aku tertidur lah dalam masa 5 jam tu,
akan ada bunyi "DING!"

*aku chef tahap ke-27


Aku bukan main game Pucca's restaurant jeee,
aku main gak game yang ada notification seperti

TINY TOWER


ZOMBIE FARM


The Smurfs Village


The problem is bila aku tengah sedap membuta tahap dewa,
"DING!!"
at first aku buat-buat tak dengar.
Then bunyi lagi,
"DING!" and "DING!!!"
wehhh mana tahan!
Tiap-tiap malam tidur aku di ganggu tau,
macam kena ganggu hantu lak kan?
Padahal kena ganggu dengan game je,
So now aku dah off notification.
Then aku mengalami satu lagi PROBLEM,
aku kan pelupa so masakan aku sudah berlalat T_T
Zombie aku tak harvest2 lagi,
Plant pon mati sebab lupa nak jaga...
apa lah nasib aku ini
Sob Sob Sob~



2 comments:

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

sume nye kerana game..
dasat ni..
kehkehkeh

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

ahhaha tau xpe :P

Exchange link

.