Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, July 29, 2011

Mengidam Cendol Lama Sudah~

 Siapa tak suka cendol?
Tunjuk muka sikit nak pos cendol 1 jug kat korang =p
Actually dah lame aku mengidam cendol.
Tapi baru petang ni aku dapat tu pun sebab my mom potong rambut.
Masa tu dah nak naik kereta dah baru nampak cendol!
ish ish kalau tak melepas aku nak rasa cendol before puasa.

Aku order cendol pulut.
Tetiba teringin nak makan pulut lak.


My mom order cendol jagung je.

Lepas tu orang kat sebelah aku order rojak.
Aku pun berbisik kat my mom....
 "ma,ada rojak lah. Order satu ma boleh? Hee"
Jawapannya harus lah boleh kan, anak tersayang nak makan hik3.

Aku tapau rojak nie.
Kenyang kot makan&minum cendol.
Tengok tu, telur sebijik weyhh.
Rm3.50 je tapi dapat telur sebjik. untung-untung!

Ini lah kedai, eh lori yang jual cendol + rojak hehehe
Sedap + murah!

14 comments:

MiaWawa MiaWawa said... [Reply]

rojak?? kecur air liur dh ni.. tp yg cendol 2 wat mia kembang tekak.. i don't like cendol ler uuuu... hehe

Ain Ain said... [Reply]

woooo .. lama tak makan cendol T.T

aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ said... [Reply]

mkn sblom pose ye.. =)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@MiaWawa yeke? ala rugi lah hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ain hee same lah tu pasal p mkn b4 pose

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@aRa ❤ aFiq™ yup33 hee

el-janna el-janna said... [Reply]

wahhhhh sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

❤ eyeme ❤ ❤ eyeme ❤ said... [Reply]

ouch sedap!!!!!!!!!!!! mau3!!!

MisS HoNeY MisS HoNeY said... [Reply]

sedappp nya cendol.tgin nak mkn b4 posa nie.sok kna jgk dpt kan..

Yanaa Yanaa said... [Reply]

wahhh..besz nyaa cendol pulut tuu..yummy2!!! panas2 nie plk kn..hee~

hira hira said... [Reply]

erk. sedapnya~~~~~~~~~~ :( akak, belanja saya satu! haha :D

Gogoreng Ada Gogoreng Ada said... [Reply]

cube try mkn cendol dgn lakse penang, perghhhhhh! terbaek. :D

ANA ANA said... [Reply]

auw ! da lama gakk tak makan nie . akak ! bak sini semengkuk . ehehe

ANA ANA said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Exchange link

.