Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 28, 2011

Misi Pencarian Make Up Tamat!

Akhirnya berakhir gak pencarian aku selama seminggu nie hee~
Hari-hari aku asyik survey makeup dekat web MAC,Bobbi Brown,Body Shop and The Face Shop.
Last-last kat the face shop gak yang aku berkenan.
Before ni aku jarang splurge kat makeup sebab aku suka simple2 je bila keluar.
Tepak bedak then pakai lip balm je.
Tapi last week my mom bising cakap anak dara dia tak pandai bersolek.
Ok fine fine kena shopping make up lah jawabnya =.="

So hari nie memandangkan my dad apply cuti,
aku nak dorang heret aku pi shopping make up =D
Pergi dekat Jusco je sebab dekat dengan rumah sonang.
First aku pergi Body Shop. 
Belek-belek barang dia mak aih mahalnya makeup tools dia!
RM189 kot. Aku bajet dalam Rm150 je sebab aku bukan PRO pun.

Lepas tu masuk plak The Face Shop.
Belek-belek kejap then tersengih macam kerang tak mandi setahun.
Mana taknya harga dia murah lagi dari Body Shop!
*Yeay! suka suka sambil lompat katak.
Then ada promotion lak beli barang harga lebih RM150 dapat 1 beg serbaguna.
Aku pun apa lagi, ambil barang yang aku berkenan semua =p


*Hasil rembatan dekat "Kedai Muka"
Mostly barang dia made in Korea


*Dalam hati "Yes Yes that pinky bag is totally mine" Yipeee~

Pinky bag?
Mana mana?


Ni haaa~ heee besar gila kan? Kalah kotak choc ituw~

Makin bertambah lah make up ku ini.
Bagus bagus.
My mom memang suka anak dia bersolek bergaya gituw~


* MAC, SaSa, Elianto, Silky Girl, Maybelline, The Face Shop & AVON

Lepas nih boleh solek ala-ala gothic gituww,
 biar nampak scary! Kah Kah Kah =D


6 comments:

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

len kali nk shopping make up ajak kita.. -.- hik3x...

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

heeheeheee boleh ajeww :P

Dianaa Dianaa said... [Reply]

Wahh, betul2 minat make up eh?

Key Key said... [Reply]

yang mana gambar satu set tu. yg last ke? haha, tibe2 nak taw sgt

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

dianaa : bru nk belajar haha
key : set mne tu haha

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

lepas ni cantek la dia..
ekeke..
suke la sopink brng mekap ni walaupon xmekap sgt pon..
haha

Exchange link

.