Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 28, 2011

Kenny Rogers Untuk Si Tekak HyperActive

Actually entry ni sambungan entry beli barang make up.
Lepas shopping make up,
 tekak rasa jealous plak dengan muka. *ok merepek di situ maafkan aku
Ajak lah my parents layan tekak aku yg dah lapar sangat-sangat ni!
So mereka pun bawak lah aku pi makan kat Kenny Rogers.
Aku jarang makan kat Kenny ni, rasanya 2 kali je before ni.
Kalau nak makan ayam selalu makan kat Nandos. *nyum3


Masa untuk meng-order.
Cantik menu book nih heee~

Lepas 10 minit tunggu...
sampai lah minuman untuk Si tekak HyperActive nie..



Jewel Treasure
A refreshing concoction of orange & strawberry flavour with Jelly Bites.

Coke.
Kamu semua pasti pernah minum minuman coke kan so taknak describe boleh? hee

Cappuccino
Pahit nama pun kopi kannnnn

Then makanan lak.
Yummy masa yang di tunggu telah pun tiba!
Sebelum makan sempat lagi amek gambar kan. Heee~


Quarter Meal -Black paper.
My mom punya.

Quarter Meal - Black Paper. 
My dad punya

Quarter Meal - Smokey BBQ
Mine Mine!
*drooling gila time tu.

Lepas jadi macam ular kekenyangan,
sempat lagi suruh mama ambil gambar.
Tapi time tu timid gila nak ambil gambar.
I kan shy-shy cat =P

*muka tak solek tak macam anak dara betul =,="

Sekian =p

5 comments:

fiq. fiq. said... [Reply]

gluppp, sabar,,kul 7 dah nak dekat (brbuka) hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahaha sabaq naa sabaq

asamasin asamasin said... [Reply]

sedapnye...share la.. huhu..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

heeee share mkann dh hbss

Alisya Alisya said... [Reply]

kenny rogers! i like. sedapnye...tengah lapo nih.

Exchange link

.