Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 28, 2011

Sedih Tengok Bola Malaysia Singapura

Siapa tengok bola tadi?
Aku rasa memang ramai yang tengok.
Even kawan aku pun pergi tengok kat stadium.
Apa yang aku boleh cakap, permainan tadi agak hambar lah.
Pemain Malaysia nampak macam banyak bertahan dari menyerang.
Sepatutnya mereka banyak menyerang lah kan memandangkan kita kurang lagi 2 gol.


Tapi aku akui,
pemain Singapura memang hebat-hebat lah kan.
Lagi-lagi diorang banyak pemain veteran.
Even jurulatih mereka pun Mat Saleh kan?
Mesti acuan mereka bercorak kan permainan barat.
Memanglah diorang boleh asyik serang je.
Cuma diorang ni suka buat-buat sakit lah!
Sengaja nak buang masa kan =.="


Apa-apa pun tahniah buat Malaysia kerana berjaya gak menjaringkan 1 gol tadi.
Terjerit-jerit aku tadi macam tengok WORLD CUP.
hahaha

*aumm~

9 comments:

Key Key said... [Reply]

diorang takde player sendiri

btw, thx follow. dh lame follow blog awk :)

nafisa yeop nafisa yeop said... [Reply]

hee . tak de rezeki lahh nak pegy world cup . huhu . anywayy thanx follow kite taw . blog akk comel mcm akk jugak , huhu .

cik pip cik pip said... [Reply]

kita pemain sume ank jati malaysia.berbangga dgn malaysia..jom join contest saya: Jom Join Segmen Sulung Aku

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

dieorg banyak pemain import je. hurmm . sedih lahh kalah . nk nanes ase. semngat tgk bola mlm nie. kesian skuad kite

Ezad Skytech Ezad Skytech said... [Reply]

kalah pon bermaruah..Malaysia 100% pemain tempatan...tak main import2 ni..hee...sentiasa sokong Malaysia..heee~

Kancil 8349 Kancil 8349 said... [Reply]

adat permainan...singa memang macam tu...pandai berlakon...nie baru bola sepak...dalam bidang lain pun sama. Minta simpati kat dunia luar..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

key : aah mostly foreigner yg dh stay kt singapore je..

nafisah yeop : maybe utk masa dtg x mustahil, utk masa sekarang pyh sikit sebb jepun ng korea ada, mereka kuat2 huu

cik pip: yeah mesti berbangga hee

memey baharom : yup sedih kan tengok! huuu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

ezad : yup dorg byk berpura-pura! tuiihH!

kancil : yelah memang adat kan, xpe pasukan msia kena practice lg

Xavi De Xavi De said... [Reply]

singapore bnyak maen masa...hampeh jer..
lagi satu, dorang xyah la bgga sgt, dorang ada pemain import, kita harus bgga, semua player kita anak jati Malaysia...:)

Exchange link

.