Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 18, 2011

Nasi Goreng Orang Bujang !


Pagi-pagi lagi aku terasa seperti orang bujang.
Mana taknya my parents pergi renew passport 
So aku kat rumah ni parkinson kejap sbb lapar! 
heee~

So apa lagi aku pun mula kan operasi memasak.
Ingat nak goreng burger je.
Tapi untuk lunch tak kan burger je,
mana kenyang kan?
So aku pun masak lah nasi goreng kuning ni haa.


Ingat nak bagi nama..
NASI GORENG KUNING BERAJA.
hahaha
Tapi aku bukan golongan di raja so tak payah mimpi.
Hehehe

Then dessert aku makan choc kisses nie,
sambil tu tengok Animal Planet kat TV!
Sedap weh choc nie,
tak sedar betul dalam masa 15 minit habis semua!
Hahaha
Pelahap gila kan!


Then then,
tekak aku teringin nak minum air cool blog,
aku nak gigit pearl dia yang lembik tu.
Gerammmm nya dgn PEARL!

Tolong pos kan air ni kat saya pleaseeee ! 
*ayat minta penampor

4 comments:

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

feyqa..nasik goreng BERSIH lah...kuning ..hehe..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahahaha yek kan tak trpikiq lah pulok hahaha

dayangkueffazulaikha dayangkueffazulaikha said... [Reply]

Sedapp sedap sedap ~~ Nak cokelat =p hehehehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehehe nti feyqa pos eh :P

Exchange link

.