Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 18, 2011

day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan

Actually aku tak fussy pon part makan-makan ni.
Asal sedap aku bedal je! =D
Tapi tak menjawab soalan lah plak kan?
Ok lah aku jawab sekarang ea,

1. Masakan Ala-Ala Kampung or Jawa : Restoran Ayam Penyet. Aku suka makan dekat restoran ayam penyet ni sebab ayam dia bila makan dgn kuah pedas dia mmg terangkat kot! hahaha. Lagi satu air kat ayam penyet ni pun macam cool blog gak, ada PEARL!

Merah menyala kuah ituw!

2. Masakan Western : Carls's JR. Selalu pergi One Utama, aku akan makan kat situ. Burger Carl's besauu giloss and kentang dia memang nampak macam pure kentang! haha. Tapi harga mahal sikit dari MCD and KFC huhu


Suka tengok bintang senyum!

3. Last sekali mesti lah kat RUMAH. Sebab my mama pandai masak! hahaha. Semua sedap sebijik macam kat hotel tau =P *membodek mama sendiri ahahaha


5 comments:

Nizam Ijam Nizam Ijam said... [Reply]

sedap nye :)



” Nizam Ijam Dot Com”

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

heheh yg mane yg sedap?

diyan diyan said... [Reply]

belnja dyan makan yang tuu tuuuu . yg pedas tu :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahaha nanti feyqa blnje eh :P

~iz~ ~iz~ said... [Reply]

yummy sedapnya..dh kenyang pn duk terliur lagi ni..:0

Exchange link

.