Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 19, 2011

Sesi Temuduga Sebelum Terpilih.

One of my friends cakap yang nanti pihak UM tak guna kan khidmat UPU lagi.
Pihak UM akan buat interview dulu before mahasiswa or mahasiswi terpilih masuk.
Uish makin payah tu nak masuk UM!
Bersyukur betul aku masuk UM tak payah pakai interview.
Sebab bila part interview ni aku automatic jadi NUMB!
hahaha
So siapa2 yg masuk UM tanpa kena interview tu mmg patot bersyukur lah kan =D

Nak tahu lebih lanjut?

10 comments:

Si KuCar KaciR Si KuCar KaciR said... [Reply]

hei,dapat UM? congrats..kos ape ye?

SoLy SoLicious SoLy SoLicious said... [Reply]

wah..dah makin complicated ye nk msuk U skg~

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

UM kot..mesti lah nak hebat aje..kan?
tp Beeha masuk Uitm hari tu pun interview..kah3x..(sbb kos tu mmg kena interview)

syrupmasin syrupmasin said... [Reply]

kene interview la best :)

syerz eyryn syerz eyryn said... [Reply]

wah ! congratez laa yee :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Si KuCar KaciR feyqa dh tahun 2 act heee,

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@SoLy SoLicious tau xpe! huu~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B. hehehe yup certain courses kena ade interview

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@syrupmasin haha my worst part tuh hehe

Cik Bell Cik Bell said... [Reply]

wah~kne interview ke..UntOngla kwn sy masuk UM nanti.tak kena interview~~

Exchange link

.