Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 2, 2011

Air Apa Yang Hijau tu?

Lagi dekat waktu nak berbuka,
 lagi kerap aku pikir minuman & makanan.
Aku baru je lepas buat roti john & mee goreng.
Then aku tetibe teringat air minuman yang selalu aku beli kat Johor..

First time aku minum air Katira ni masa aku kat matrik Tangkak.
Boleh di kata kan tiap-tiap petang aku beli air Katira.
Tak salah aku dulu lah, air Katira ada jual kat Johor je..
Now aku rasa kat K.L pun dah bersepah kot.

*Google - Air Katira yg warna hijauuu tu. Pernah rasa?

Aku dah tak ingat macam mana rasa air katira tu..
Yang aku ingat air katira warna hijau dan ada cincau dalam tu. Nyum3 =p
Tapi takpe, tunggu nanti aku balik Johor, 
dapat lah rasa air katira lagi hee~


15 comments:

kisah cik paro kisah cik paro said... [Reply]

la..kat johor je ke ada jual air ni??
tiba-tiba terasa bangga..
ye, cik paro orang pontian..
nnti bolehla kita jumpa..hehehhe

~AmyLiana8886~ ~AmyLiana8886~ said... [Reply]

xpernah minum air katira..hehe..akak nk folo fiqa tp xdpt..nati akak folo ek..thanks folo akak ek..

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said... [Reply]

xpernah cuba lagi ..huhu

bes ke ...


excellence!

@juera @juera said... [Reply]

air katira ni mcm abc pn ye jgk kn..sdp ni..nk bli jgk t

hira hira said... [Reply]

yup! air ni popular dekat sana! hahaha :D saya tak pernah minum sebab room mate saya cakap sometimes dorang buat tak berapa sedap. tu yang tak nak beli :p

zareliqa afiqa zareliqa afiqa said... [Reply]

ooo...air katira ni.Kat melaka pun bnyak.Especially bulan pose,n warna dia pun ada mcm2~^^

cik violet cik violet said... [Reply]

matrik johor eyh? samela..tp u baru 20 ea..junior la ni..hehe

sedap ke air katira tuh..xpenah dengar namenye..

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

hehe, tak suka sangat la. dulu pernah try, tapi..

erk!

p/s : sempat lagi join :)

ummiSZ ummiSZ said... [Reply]

nk try la bila pegi Johor nnti :D

siti kektus siti kektus said... [Reply]

tak bpe suka sgt katira ni ni. buat rasa2 je boleh. nak habiskan seplastik, mmg payah lah.




ait tebu lagi sdap. keh keh :p

faa.rosli faa.rosli said... [Reply]

temerloh pon ade!!!

nak!!

Haslinda Ariffin Haslinda Ariffin said... [Reply]

air katira mmg sedap...lg2 time pose ni..
time study kat UiTM Segamat.,.kat bazar ramadhan kami selalu ade jual air ni..mmg best...hehe

fRaMe+LenSeS fRaMe+LenSeS said... [Reply]

kat cni tade ka? nadh tgk kan da tingin nak rase.. hee

Gee Gee said... [Reply]

wah..mcm sedap lah..ehhehe

mizzura mizzura said... [Reply]

bulan ni tak rasa lagi bubur lambuk... :-(

Exchange link

.