Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, August 15, 2011

Bahagia Yang Terselit Kedukaan ~

Salam Readers~

Cuba tengok tajuk entry nie? Ayat macam orang putus cinta tapi cepat je jumpa kekasih lain.. kan?! Actually aku gembira sebab dah setel dah daftar course utk next sem. Selama ni aku try jimat kan pengunaan internet aku so time daftar course nanti tak slow! Sampai kadang-kadang aku tak sempat nak BW and buat autopost entry je. But today aku boleh online sepuas-puasnya YEAY!


Tapi kan tapi kan...........*buat suara bajet cute
Tahun 2 adalah tahun yang paling penat kot bagi aku! Kalau korang nak tahun, tahun 2 ni ada 7 minggu aku perlu pergi ke makmal buat experiment selama 6jam sampai tapak kaki aku rasa mcm dah jadi tapak kaki gajah dah asyik diri je! 


Aku nak bagi nasihat ni.. sesiapa yg rasa nanti masuk universiti nak further study dalam bidang kimia dekat UM, uni lain aku tak tau..korang kena prepare cukup2 especially physical korang. Susah? Susah tu memang lah nama pun belajar kan, tapi penat tu memang yee sebab asyik pergi makmal je sampai lah semester yang terakhir tahu. BOSAN heee =.=" 


Tengok jadual aku untuk sem 3 nie, perghhhhhhhh mantop hari-hari balik pukul 6! sedih T_T


Tapi kerja tak susah nak cari if korang amek bidang kimia ni.. boleh kerja kat kilang sebagai executive kimia *gaji masyukk* kerja under agensi nuklear, kimia forensik, MOSTI dan banyak lagi lah..... Janji belajar je rajin-rajin ok sebab kerja tak susah nak cari even kau boleh buat bom sendiri and jual kayo! hahaha =P


Sekian !


17 comments:

H.J H.J said... [Reply]

yang penting belajar sungguh2..haha..pasni dalam poket dia ada senjata nuklear la..haha

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

wahhh best of luck in your study, dlu mase skola minat gak kimia, tetibe masuk u ambik law..haa, tak ke jauh tersasar tu XD

faiz faiz said... [Reply]

even so ade gak mase free kan tgh2...t abes lab lg free kan...kan?

cik aisha cik aisha said... [Reply]

tapak tapi gajah pun xpe nanti keje masyuk..heheh

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

kalau saya jadi akak nie , kompem pening gilee tengok jadual . hihihihih

Bella Bella said... [Reply]

wahh .. gud luck in your life dear :)

Mr.Thinker@Ali Mr.Thinker@Ali said... [Reply]

ah, saya gagal kimia. hahaha. jadual saya pack juga. perlu kurangkan tidur sem akan datang supaya kembali normal menjadi pelajar yg sihat. :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@H.J hahaha xblh xmuat haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@asnizaziz ahahaa agak jauh tersasar tu hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cik aisha InsyaAllah amin :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Memey Baharom kan pening kan hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Bella tq2 InsyaAllah Amin :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Mr.Thinker@Ali saya setuju dgn awak :D

Ezad Skytech Ezad Skytech said... [Reply]

takpe..yang penting niat tu..nak belajar..nak dapat ilmu..penat tu no 2..hee~

myra yusreena myra yusreena said... [Reply]

yg penting blja,blja n blja kan..kalo kite pndai,sumorang berebut2 nk amek kite..hehe

ILA SYAMILA ♥♥ ILA SYAMILA ♥♥ said... [Reply]

feyqa feyqa, ila suke organic chemistry !! :D

FARAH IZWANI RAMLI FARAH IZWANI RAMLI said... [Reply]

haih boleh kurus kering penat berjalan. :)

Exchange link

.