Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 11, 2011

Baju Raya Aku Seksi, fewitt~

Salam Readers~

Pejam celik pejam celik dah 10 hari kita berpuasa. Betul tak ? 
So korang dah beli barang persiapan untuk hari raya?
Aku baju kurung beli yang ready made je dekat First Lady.
Tapi selalu hanya hari raya pertama je aku pakai baju kurung,
bila hari masuk raya ke 2 aku terus pakai baju casual =D

So 2 weeks ago aku order baju ala2 fashion korea thru FB.
semua baju di situ free size yee and mostly harga below RM40 each.
Aku dengan separuh yakin separuh tak pun meng-order lah baju fav aku.
Actually ni first time aku order baju via online, cuak cuak gak aku jadinya.
Sbb kalau dress ke aku suka beli kat Promod and Forever 21.

2 Minggu kot aku kena tunggu sebab pre-order kan.
Memang risau mula-mula takut kena tipu >.<"
Tapi tadi pagi dengan happynye aku terima baju-baju yg aku order.
Suka sebab tak kena tipu yeay yeay! 

Nak tengok tak bajunya ?





Biasa lah beli online kan? 
Warna tu slightly diff dengan model tu pakai.
Free size - M size



Ok yg ni Im abit upset because baju yg aku request ...
Hello Kitty Ribbon shirt.
Tapi yang tu dah takde and as a replacement aku dapat shirt kenyalang bird.
Tapi cute gak kan kan? hehe
Free size = S size ( Fit giler aku pakai )


Ni lah dress yang aku nak!
Eccentric Blue Dress  
Tapi kena pakai with cardigan ok sebab tooo sexy.
Free Size = M size

Amek kau sexy tak kalau pakai raya?
Aku rasa macam tak sesuai lah pulok sebab tak sopan.
Karang cousin lelaki aku terpikat ish payah den nak menjawabnye!
hahahah =P


P/S : Ada sorang seller ni payah betul nak reply email aku. Sudah 1 minggu. Why ek? Tipu aku ke?

14 comments:

cik violet cik violet said... [Reply]

woaaa...jangnla pakai dress time raya..ad y pngsn kang..haha

.zara. .zara. said... [Reply]

comel dress tu! :)

Lalalililulu Lalalililulu said... [Reply]

shirt kenyalang bird tuh somel...nk bleh..hehe

cik asam jeruk cik asam jeruk said... [Reply]

wah memang seksi. saya baju raya pon tak beli lg nih...wuwuwuw

...Pinx.... ...Pinx.... said... [Reply]

amboiiii baju raya cik feyqa, meletopp!
hehehe :))

salemaziz salemaziz said... [Reply]

auumm! haha :D

Si MaTa BulAT Si MaTa BulAT said... [Reply]

awwww cantiknya dress tu :)

Wanz Mejuez Wanz Mejuez said... [Reply]

waaaaaahhhh sampi 3 fyqa beli yaaa..

uihhh gua tk nk bli online. tkut kna tipu jeee.. guhuhu

NOOR FATIN NOOR FATIN said... [Reply]

pakai jaket la, xla seksi :P

starring :: xila starring :: xila said... [Reply]

fewit fewit~~ blink2

Cik Baju Kurung Cik Baju Kurung said... [Reply]

jangan ! pakai baju kurung suda lah =)

Wuming Wuming said... [Reply]

Biar betul....

ANA ANA said... [Reply]

tak pernah pakai baju cam nie time raya . hehe

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

banyak betul, hehe XD

Exchange link

.