Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 11, 2011

Larva Yang Cute Dipandang Sedap Dimakan!


Salam Readers~

Korang tengah lapar ke?
Apa kata kita cuci mata dengan larva yang putih gebu ni nak tak?
Nampak macam sedap dan enak di makan kan?
Tengok muka larva tu cute betul mata pink siap jelir lidah glitter2 lagi ~


*Contact lens pink with Estee Lauder Lip Gloss. The VOGUE is my style. 


Amacam nak try makan tak?
Ala relax lah ni gula-gula chocolate je bukan larva betul!
Gilo ko nak makan larva betul2 nanti kan cerry berry (cirit birit) baru tau =P


*Representing my new baby - larvae cutey

Ok cukup untuk puji-memuji itu larva.
Sekarang mai cheq habaq kat angpa ingredient itu larva :

“Sugar, cocoa butter, whole milk, skim milk, cocoa, vegetable oil, cocoa, squid, salt, cereals, orange peel, trehalose, emulsifiers, sweeteners (stevia sweet), acidulants, coloring agents (β-carotene Red No.106 )

Oh no, they use squid as one of their ingredient wooo!
Ini namanya cokelat sotong!
Wakakaka.
phuiiih aku tak makan cokelat sotong ok. 
Kembang tekak aku dengar~
Btw kalau korang nak beli, order kat sini -> http://komatuya-h.jp/pitem/74090290

*maybe time gula-gula ni sampai makanan korang dah betul2 jadi larva (basi) haha

P/S : Dulu kecik2 aku suka makan gummy bear mcm ulat nie..





4 comments:

Gen2Merah Gen2Merah said... [Reply]

ooo macam tu..thanx for the info.. n following u too...

salam ukhuwah ye

Nurulhuda Nurulhuda said... [Reply]

xsuke gummy bentuk ulat..huhuhu

anyway..done following ur blog..
jom singgah blog huda plak ok=)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Gen2Merah WC :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nurulhuda xsuke sbb geli ye? hehe ok i will follow u back

Exchange link

.