Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 13, 2011

Ini Dorayaki Doraemon ke ??

Salam Readers..

Korang dah shopping untuk raya tak? Mesti ramai yang dah pergi jalan TAR kan?  Hmm aku maybe next next week baru pergi, sebab banker aku tak ada kat Malaysia huu~ 

Tadi makcik jiran sebelah rumah aku datang kat rumah,biasa lah tu promote kuih raya! Actually aku malas nak beli kuih raya ni sebab sejak 4,5 tahun lalu aku selalu dapat kuih raya free dari someone! Hee~ ok di pendek kan cerita tengah syiok membelek kuih raya,tiba-tiba van GDEX datang.Dengan sepantas kilat aku mencapai parcel dari abg GDEX tu. 


Ini lah kotal parcel nya..  Besau!

Jiran aku ni boleh tahan busy body nya =B dia suruh aku pi buka parcel tu depan mata dia. Ceitt sibuk. Tah tah kat dalam parcel ni ada 100 jenis ulat mau kang dia langgar pintu rumah aku!


Jiran : Buka lah parcel tu makcik nak tengok kot-kot hantaran dari Putera William ke. ekeke
Aku : Yela yela sabaq naa, payah lar nak buka. *sambil buka parcel dengan penuh semangat!
Jiran : Haa tu dah bogel sikit dah parcel tu. *mata tak lepas tengok parcel aku!
Aku : Haaaaa taraaaaaaaa! Ini lah dia hantaran Putera William yang makcik cakap tu. Haha
Jiran : *muka pelik
Aku : Kenapa makcik?
Jiran : Tengok kejap. *sambil belek-belek. Kuih DORAYAKI DORAEMON ke ni??
Aku : HAHAHAHAHA *Gelak besar sampai boleh runtuh rumah 2 1/2 tingkat! 


Ada nampak macam DORAYAKI DORAEMON tak?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Ini lah DORAYAKI warna warni!
DORAYAKI yang kecik-kecik dan comel dan sedap!


Ini lah DORAYAKI yang sudah siap di susun atas pinggan.
Tak sabar nak tunggu pukul 7.30 Petang =)


Jiran aku sungguh teruja setelah aku bagi dia 2 DORAYAKI.
Oh baru aku tau DORAYAKI doraemon ada macam-macam warna ye sebab DORAEMON selalu 
makan warna cokelat je. HEHEHEHE

Sekian~





14 comments:

ann dhaniah ann dhaniah said... [Reply]

wa!! nak satu! purple taw!

shopping jalan tar mmg best beb! :D

MiszCoMoT MiszCoMoT said... [Reply]

tiba2 je comot rasa laporrrr..uwaaa nak!!!! wana pink!!heheeh

N A T A S Y A ツ N A T A S Y A ツ said... [Reply]

hehe, saya tak singgah jalan TAR lagi, ayah tak nak bawak :DD

sedap nye, pas sini jugak ^_^

*gedik tak malu melande, maaf xD

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

kuikuikui..
dorayaki versi moden ni..
terliur2!
nk satu!

cik violet cik violet said... [Reply]

wahhh..colourful..nak y oren bole? hehe

nazirafarahinomar nazirafarahinomar said... [Reply]

Hehe, boleh tahan busy body ekk makcik jiran awak ^^. suka macarons! tp manissss. huhu

C i k P i p i T e m b a m C i k P i p i T e m b a m said... [Reply]

nak kaler pinkkkkk! heheeh . sumpah xpnah makan ni tau . asek tgok je org makan . nak beli x mampu. *sedey . kakakaka .

*thanks sbb follow kita

emy zulaiha emy zulaiha said... [Reply]

awak awak awak!! kat mane nak dapat kuih nie??da lame gile teringin~huhu =(

Mr.Thinker@Ali Mr.Thinker@Ali said... [Reply]

coklat tu macam boleh dimakan je. boleh dimakan x? :)

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

wahhh bestnyaa..nampak sodap XD

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ann dhaniah haha yup sgt best

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

send kat umah keroro sikit? :P

azalia hjsalleh azalia hjsalleh said... [Reply]

sdp ke macaron itu?
kita x penah mkn.

Nur Nabilah Nordin Nur Nabilah Nordin said... [Reply]

alaaa sedapp nyee ~~~

Exchange link

.