Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 13, 2011

Mata X-men! Kau mampu?

Salam Readers~

Korang pernah teringan nak jadi Xmen? Hulk? Spenderman? opss
Then ubahkan anggota badan korang sama seperti idola korang nak?
Ok maybe not for us as a muslim kita tak boleh mengubah setiap anggota yang kita ada....
Tapi berbeza lak dengan lelaki Toronto ni yeah!
Sanggup buat tattoo biru kat mata!
Perghhh berani kau!

If aku kau bagi RM100 000 000 000 kat aku pon,
Aku tak kan nak letak jarum dekat mata aku =B * serious seriau 

Perghh biji mata kau macam dah tak wujud je aku tengok! nyeh3

Aku explain sikit step by step macam mana nak buat tattoo mata

Step 1 :
Letak kan dakwa biru di mata anda.Dont blink ok!!!

Step 2 :
Then guna jarum untuk ratakan dakwat biru itu.
*poke ur eyes! poke poke poke till u go blind =p (rentak lagu lady gaga)

Step 3 :
Rata kan dakwat itu ke suluruh mata anda then...... wink!
Jadi lah tattoo mata yang anda idamkan.


Pesanan Penaja : Cer try buat warna warni, mesti cun! auwww~


7 comments:

Exchange link

.