Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 4, 2011

Jom Main Masak-Masak ?


Masa aku buat web-walking,
aku terjumpa site popin' cookin.
Benda popin' cookin ni hanya di jual di Jepun.
*biasalah Jepun suka jual barang pelik-pelik.
Nampak menarik sangat + comel,
 Yang mana teringin nak tambah power korang dlm memasak,
boleh lah beli kan hihihi.



Mee Ramen kot entah.




Pie & Ice Cream,
aduh perut berbunyi kejap~


Cup Cake.

Cup cake tu nampak real kot. 
Time raya tunjuk kat tetamu yang datang confirm dorang ingat cup cake betul.
Lepas tu dorang gigit cup cake tu,
 Lepas tu gigi dorang akan sakit! 
Lepas tu aku akan gelak mcm ni -> muahahahahaha *evil laugh
ok merepek sudah~


Sesiapa yang nak beli, klik sini --> Popin' Cookin Malaysia

6 comments:

Q E Q E N Q E Q E N said... [Reply]

wahhh, menarik nyee :)

pie pie said... [Reply]

comel + kreatif =cotif...new word..hahaha..kidding..btw nice la hehe

Gee Gee said... [Reply]

kreatif la dorg nie..mende2 yg xde dibuat org dorg buat..hehehe

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

orang jepun memang kreatif :)

p/s : lapor la pulak XD

missSenget missSenget said... [Reply]

kalau cupcake tu letak kt atas meja, pastu aku ngaku aku yg buat..

sah semua org x caya..

bila masanya ntah aku rajin masak.. wuu

cik ery cik ery said... [Reply]

eee.comel (:

Exchange link

.