Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 3, 2011

Aku Pun Nak Buat Entry Pasal Makanan!

Aku tengok hari ni ramai yg buat entry WW pasal makanan.
Sumpah wei terliur kejap aku tengok makanan yang korang tunjuk!
Memang tergugat iman aku tengok gambar makanan.
Waktu berbuka sudah dekat weee~
So aku nak tunjuk gambar makanan yang maybe nampak tak sedap tapi sedap.
*Eh boleh plak kan? =p
Tujuan aku letak gambar makanan?
Nak bagi korang lagi excited waktu berbuka!
hahaha =D

Kyros Kebab tuu, sedap kebab nyee !


Cinnabon Roll - Choc and original. 
Nyum3 

Chicken yang kena chop-chop before di makan!
weeee~ 

dessert untuk korang =p


< Pssttt > Terliur tak? Tak sabar nak tunggu waktu berbuka kan! haha

12 comments:

wanda wanda said... [Reply]

hehee..terliur jugak..;)

pie pie said... [Reply]

ok fine...mmg terliur ni...!! heheh

H.J H.J said... [Reply]

wekkk..tak terliur pom..haha

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

ok, terliuq T.T

Ain Ain said... [Reply]

baha ! seb bek
baca entri ni tengah malam XD

difficult easy. difficult easy. said... [Reply]

yang tutti frutti tu, kalau tengok masa puasa, memang menangis la. haha

PutriesNoora PutriesNoora said... [Reply]

sedapnyer!i dah follow feyqa..do follow me back ya kalau sudi=)

oli-go oli-go said... [Reply]

hahahahahahha..sabo je le teman..memang meleleh ayo liyo..

missh chiorika missh chiorika said... [Reply]

alamakk !!!
terliur lah seyh -.-'

syakey syakey said... [Reply]

nyummmy ♥

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@wanda hehe mmg itu tujuannya :P

mizzura mizzura said... [Reply]

paling geram dgn tutti fruitti...grrrr.....saja je kan..hehe

Exchange link

.