Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 3, 2011

Pening-Pening Langau Aku Di buatnya~

Hari ni dah masuk hari ketiga kita berpuasa!
Means makin lama makin dekat aku nak naik sem 3 =.="
So lebih kurang seminggu lagi aku kena daftar subjek untuk sem 3.

*buku panduan


Ish memang pening sungguh aku nak susun jadual sem 3.
Mana taknya aku kena masuk lab buat experiment selama 6 jam *sigh
Every semester macam tu sampai lah sem 6! 
Jadi subjek yang aku choose mesti lah tak bertembung dengan waktu lab aku.


*erkk pening sampai TERconteng2 buku =p

Contoh subjek yang ada makmal,

Kimia Organik tahap 2
Kimia Tak Organik tahap 2
Kimia Fiziki tahap 2
Kimia Industri tahap 1

Semua lab tu berjam-jam lama nya =.="
Lepas tu kena submit report lak......
Yeah! I <3 report * sarcastically ok

Subjek tambahan, WAJIB ambil sampai cukup 31 KREDIT ughh =/
Maybe this sem aku ambil Kimia Nuklear. *buat bom weh!
Harap-harap tak susah lah kan kan!
 ( kena hafal periodic table tuuu nanges jap~ )


* korang pernah mengalami masalah yg sama tak masa nak daftar subjek kos?

9 comments:

Yanaa Yanaa said... [Reply]

hehehee..gud lap feyqa!!!!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

tq :)

sifu im sifu im said... [Reply]

stdy rajin2 k

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

InsyaAllah amin :)

H.J H.J said... [Reply]

pasni ajar kite buat bom eh..ok??

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

hehe, kita sama kos. tapi nape lain eh dengan utm punye??

XD

Gee Gee said... [Reply]

hehe..laa..my junior rupenye...hehe..jgn risau sampai 3rd year nanti buku tu mmg akan habis diconteng sbb x pham nak register..hehehe

(p/s: gee amek microbiology...(^_^) )

.pemikir sejati. .pemikir sejati. said... [Reply]

x de la...senang je...hehe

syakey syakey said... [Reply]

mmg pening nk pilih amek subjek pe -__-

err,ada jugak blaja kimia dkt U. masyaAllah. kimia masa matrik n skulah menengah best,skali masuk U,hampeh, boring giler. dh la homework blambak. huhu

Exchange link

.