Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 23, 2011

Juadah Berbuka Ala-Ala Flora~


Alhamdulillah dah kenyang! Erk jangan tertipu dengan tajuk entry ni ye =P Yang flora nya dekat puding rumpai cocktail tu jeee hahaha. Aku buat sendiri puding tu. Parents aku cakap sedap.. Tersengih memanjang lah aku sampai mandi pun rasa tak basah sangat muahahaha. 


Lihat lah puding bunga-bunga cinta ini!
 tergoda kan lalalala~ 


Fewitt dah macam puding rumput tumbuh bunga daisy!


Then aku berbuka makan Nasi Lemak Kukus Ayam Berempah dan Samosa.
Samosa tu frozen food so tinggal aku goreng mengoreng heee~

Sedapnya terliur lak tgk gambar ni padahal baru tadi makan choiii~


Aku minum MILO supaya aku bertenaga solat tarawih + dengar taskirah! hahaha
*solat masa taskirah mata aku rasa macam di tiup untuk tutup rapat2 ekeke

Ok nak siap-siap pi masjid babai =D

20 comments:

Wanz Mejuez Wanz Mejuez said... [Reply]

sedapppnyaaa nasik lemak kukusssss

amirulspurs amirulspurs said... [Reply]

naseb baik dah lepas berbuka :p
tak laa kebulur nampak makanan . hehe

Kancil 8349 Kancil 8349 said... [Reply]

wah...mesti sedap tu puding...boleh kirimkan kat Kancil di Sabah ke....hehehe...bolehlah

cik asam jeruk cik asam jeruk said... [Reply]

rajinnye buat puding..nyum2

Mr.Thinker@Ali Mr.Thinker@Ali said... [Reply]

semua nampak sedap2 belaka. :)

lagi2 nasi lemak tuu. :)

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

hehe, bak sini sikit :P

H.J H.J said... [Reply]

apa dia taskirah??haha

nazirah nazirah said... [Reply]

puding tu nmpk cam best
ada resipi tak ?

iMBobo iMBobo said... [Reply]

sedapnyeeee.. hehe.. tp minum milo tu mmg betul beri tenaga utk solat terawikh hehehehe..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Wanz Mejuez hehe yup sedap :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@amirulspurshahaha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Kancil 8349 nti bila smpai dy da xde bentuk agar2 ekeke

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cik asam jeruk trlebih rajin cmni lah haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Mr.Thinker@Ali hehehe kan kan

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sergeant keroro haha nah nah :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@H.J ang tak tau ka =.="

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nazirah resepi simple je dear, huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@iMBobo btul :P

Myra Jay Myra Jay said... [Reply]

Rajinnyerrr..
Wah bila kena puji ni memang akan rasa kevanggaan sikit kan :-)

...Pinx.... ...Pinx.... said... [Reply]

Puding tu nampak menarik!
mesti sedap kan cik feyqa :)

Apa resipinye? *kelip2 mata*
hehehe

Exchange link

.