Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 23, 2011

Ikan Unik Pelik Sedap Semua Ada!

Salam Readers~

Siapa pernah makan ikan Dory? Ikan dory ni sedap kalau buat fish fillet kan! But aku rasa kat Malaysia ni agak payah nak cari Ikan Dory. Kalau korang jumpa cer roger2 aku ok? haha.

 Tadi aku berjalan-jalan dekat pasar online, eh ada ke? Hentam jela labu. Ok sambung balik cerita, tengah syiok memilih ikan sayur semua,tiba-tiba aku nampak ada satu ikan yang unik pelik di jual di Hokke Case. Aku ingat nak beli sebab ikan ni unik gila! Jom kita usha ikan unik nie~

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taadaa!!
Ikan apa ni? eee nampak macam tak sedap untuk di makan!



Ikan kembung putih ke ni?

Tengok tu ikan ni siap ada zip lagi kat mulut dia!
Pelik tak?


Sebenarnya korang kena tipu! *lariiiiii
Jangan marah ni bulan puasa tau =P
Ini pencil case lah! hahaha 
Unik kan?



Macam Ikan salai!



Ikan merah ke nie?


Nak beli ikan unik ni? Sila lah beli dengan harga $31 jeeeee! 

18 comments:

azie azie said... [Reply]

pencil case ke tu?? serious nampak ori mcm ikan! hehe mmg unik n creatif

♥ aeryn ♥ ♥ aeryn ♥ said... [Reply]

haha plik giler ikan tu...

Nadzirah K. Nadzirah K. said... [Reply]

mcm nama ikan dlm cite finding nemo :)

amirulspurs amirulspurs said... [Reply]

org tgh puasa ni. bahaya tau. hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@azieyup pencil case :) unik kan

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nadzirah K. ikan ape tu ye? hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@amirulspurs hehe jgn marah :P

Ema Razali Ema Razali said... [Reply]

hahaha tumbuk nak?? mati2 percaya tu ikan betul T___T

amirulspurs amirulspurs said... [Reply]

jeles. lapar ni :D

Onitsuka_hana Onitsuka_hana said... [Reply]

ayak nak ka makan?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ema Razali lariiiiii haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@amirulspurs da berbuka da kan haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Onitsuka_hana tamau haha

Cik Baju Kurung Cik Baju Kurung said... [Reply]

err .. dah tertipu nie . -.-'
hihi. sapelah yang guna pencil case macam nie. geli lah!

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

ingat ape tadi, HAHA

cik ery cik ery said... [Reply]

geli.hahah.xsggup nk guna bwak p kelas

SYARIFF HAIKAL SYARIFF HAIKAL said... [Reply]

HAHAHAHA..GLE STYLE..NI PAKEJ DGN BAU DAN RASE KE ERK?/.HHEHE

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Baju Kurung hehe org yg unik gak kot :P

Exchange link

.