Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, August 22, 2011

Lelaki Harus Tahu Apa Yang Buat Hati Wanita Cair !


Sila ikuti dialog di bawah ini :

Lelaki : Sayang jangan lah merajuk dengan I lagi. I sayang u tau.

Perempuan : Biarlah dah u tak pandai ambil hati I, memang I merajuk! *sambil buat muncung itik

Lelaki : Kalau I ambil hati u, nanti u mati terpaksa I cari perempuan cantik lain tau ( gurauan maut )

Perempuan : U nak cari lain ke?? Berani u cakap macam tu! Cepat pujuk I !

Lelaki : (Main paksa-paksa lak - *dalam hati jee) Ok sayang u nak I bagi hadiah apa? Cakap jee.

Perempuan : I nak benda yang comel-comel. Ada telinga 2, ada hidung muncung, ada bulu kat semua tempat dan warna cokelat

Lelaki : Ohh u nak tengok BERUK ye? Ok esok kita pergi Zoo Negara ye sayang.

Perempuan :  ................  *keciwa tahap chimpanzee


*ini ke beruknya?


Kesian perempuan tu kan? Lelaki tu memang hve no idea langsung dengan apa yg perempuan tu nak. Perempuan tu pun satu, dah tahu nak something cuba lah cakap straight to d point. If lelaki cakap salah, jadi sakit hati plak. Kalau aku, memang aku cakap terus apa aku nak! Dapat ke tak tu belakang cerita haha.

Agak-agak korang tau tak perempuan tu nak apa?
Dia nak benda ni...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
BEAR

Betul tak description yg perempuan tu bagi? Telinga ada dua, hidung muncung sikit, bulu hampir 99% penuh dan warna cokelat (ada gak bear warna lain, but in dis case dia nak cokelat hee ). Tapi BERUK pun lebih kurang sama gak dgn ciri-ciri tu heee~ Tak boleh nak salahkan lelaki gak if apa yang korang minta tak dapat sebab case-case macam ni lah, takut nak cakap!


Kenapa perempuan suka BEAR? Bagi aku, Bear ni symbol of love and caring. Yela selalunya lelaki mesti bagi GF mereka at least one bear dan perempuan tu of cuz will take a great care dekat bear tu. Betul tak? Lagi pun Bear ni murah takda sampai ribu-riban-rabak-poket dan boleh di simpan sampai 50 tahun, itu pun kalau si perempuan cermat menjaganya! heee~ So kaum lelaki, kalau GF korang majuk, cer try bagi Bear ok? Confirm dia cair, hopefully hee~



Nota : Kenapa aku suka Teddy? Sebab aku membesar dengan teddy di tepi katil ku! Haha


Menunggu Sang Putera beli kan untuk aku! HAHA



26 comments:

ArulchelseA ArulchelseA said... [Reply]

kih kih kih..lawak la..

erkk tu tunggu putra mana plak tu..tk jd la aku nk belikan..kih kih kih

RuBiE ZaiNuDdin RuBiE ZaiNuDdin said... [Reply]

haha..pg2 lps sahor singgah cnie..snyum sorg2...hehe..;)

ila ila said... [Reply]

comel betol n2 nie

! ❤ PINKaholicx ❤ ! ! ❤ PINKaholicx ❤ ! said... [Reply]

bf saye kate saye dah macam bear dah wtpe nak bagi bear lagi,,hahaha,,nmpk sgt nak kate saye gemok,,hahaha,,plus dia yg pinjam bear besar saye buat teman tidur,,wakaka

Cik Bell Cik Bell said... [Reply]

haha..sama la feyqa...suke bear ;)

Kancil 8349 Kancil 8349 said... [Reply]

hahaha...memang betul tu...

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ArulchelseA haha putera katak =B

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@RuBiE ZaiNuDdin ehehe yeka :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ila n3 ni? hehe tq :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@! ❤ PINKaholicx ❤ ! amboi bf awak tuu haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Bell hehe yeay :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Kancil 8349 hehe kan :D

iMBobo iMBobo said... [Reply]

iMBobo pun suka bear gak hehe

dylla abas dylla abas said... [Reply]

hehehe..beruk tu kalau dipatungkan pun tetap teddy yg jadi pilihan hati kan? kan? kan?

...Pinx.... ...Pinx.... said... [Reply]

Comelllll :))

ArulchelseA ArulchelseA said... [Reply]

klau bukn putra katak bleh ke..sy putra manusia..kih kih kih

myra yusreena myra yusreena said... [Reply]

feyqa pnye ke bebear tu? siap bertande harge lagi..haha

oh oh..windunye pd beybiku..tertinggal kt ganuuu..sobss..haha

Ema Razali Ema Razali said... [Reply]

hihi betul2. ema pun suka bear. and lelaki selalu bg bear. hee

Onitsuka_hana Onitsuka_hana said... [Reply]

dulu hana xsuka bear sebab bukanya bleh wat guna n dibuat makan pun.membazir ja beli.. tapi fez time dapat bear rasa best la plak.hehehe n sejak tu la hana suka bear

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@iMBobo yeke wah wah :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@dylla abas org bagi amek aje :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@...Pinx.... hehe :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ArulchelseA hahaha wek :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@myra yusreena xla amek gambar je ahhaha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ema Razali hehehe kan :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Onitsuka_hana hehe pompuan mane xsuke bear :P

Exchange link

.