Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 24, 2011

Kad Raya Oh Kad Raya~

 Salam Readers~


Tadi masa shopping groceries aku ternampak kad raya yang kiut miut! Aku pon apa lagi main capai je semua yang cute last-last aku kira 10 keping kad raya aku amek! Perghh banyak tu padahal aku beli untuk aku dan someone. * murah aje kad tu thats y aku main amek je hehehehe 


So terpaksa lah aku letak balik 7 kad hari raya tu dengan muka tebal jee sebab masa amek tadi bukan main gelojoh kih3~ Nasib baik takde sape nampak.. kalau ada dengan muka tak malu aku cakap " nak belanja kad raya ke tengok2 orang nie? " *bajet berani =P 


Aku beli kad raya Doraemon sebab..... aku suka doraemon lah hehe. Ada kad upin ipin gak tapi aku memang tak minat upin ipin. Aku beli 3 jee 2 untuk aku satu untuk manusia pelik. heeee~  


Doraemon pun tahu nak raya gak ek?


Pagi tadi kad raya pertama telah berjaya sampai di tangan ku. Thx soliciousstorynory =) 


Classy ghitu kad raya nie hee~


Ada ucapan dari cik soli!
Selamat Hari Raya gak yee cik soli =)


* Makin lama makin kurang aku dapat kad raya tapi lambakkan SMS yg ku terima huuu~

11 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ ILA SYAMILA ♥♥ said... [Reply]

feyqaaaaaa nak jugakkkk. urmmm *demand haha

Lea IsNaw! Lea IsNaw! said... [Reply]

ala..nape tak amek je kad raya tu
leh bg kat lea..

hehe

Ain Ain said... [Reply]

Wuu , shomelnye kad raia Doremon yg akak beli tu. Hee,Ain baru dapat 1 je kad raya taon neh.Tupun classmate yg kasi huu sedih :/

FaRaH_eEiN92 FaRaH_eEiN92 said... [Reply]

kad raya doremon...kiutnye...

Wanz Mejuez Wanz Mejuez said... [Reply]

=(

wan blom ada sapa2 lgi bgi.... huhuhuui

Wanz Mejuez Wanz Mejuez said... [Reply]

comel kad raya tu... nk jgkkkkk.. hehehe

dylla abas dylla abas said... [Reply]

bestnya dpt kad raya walaupun x bnyk kan..

p/s : kad raya doraemon tu comel gile ar :p

msredcheesecake msredcheesecake said... [Reply]

Ala kiutnya kad raya doremon...hheee....

Dapat kad raya lagi...msred tak de org nak bagi pun...

Sampul angry bird tu akak beli kat PAS shah alam.

Clara Clara said... [Reply]

waa.. bestnye dpt kad raya..

farah izwani farah izwani said... [Reply]

ang ang ang.
*nyanyi lagu doremon?* hihik.
kite tak dapat langsung kad raya. :(

PeRmAtA bIrU PeRmAtA bIrU said... [Reply]

saya mau juga kad rayaaaaa....hahahhha..:)

Exchange link

.