Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 25, 2011

Maafkan aku~

Salam Readers~

Aku nak minta maaf, cewah advance maaf tu sebab aku jarang blogwalking waktu-waktu keramat macam ni hee~ Kadang-kadang ada gak aku buat auto post entry so aku akan BW yang mana comment entry aku jela. Eh nampak macam kejam kan? muahaha. Takde lah kalau ada masa berlebih tu aku berjalan-jalan gak semua blog aku follow heee~

*comelnya awek blogger nie ~

Lagi satu broadband aku slow macam katak tertelan pil tidur! Nak download game lagu semua tak dapat huwaaaa~ Leceh betul pakai broadband celcom nih. Dah hampir 20GB rasa nya aku pakai! Korang pakai broadband gak ke? Sama macam aku tak if dah banyak GB pakai memang slow? ke celcom jeles dgn aku sorang je tak kasi pakai lama2? kih3

*maaf saya lampi sudi ke bela saya?

 Aku sekarang ni sibuk packing-packing barang and kemas rumah =D Aku balik ke Johor ahad ni tapi yela kena la kemas dari awal. Nanti kang macam-macam tertinggal. Hee~ Oh kura-kura aku pun balik kampung gak tau! Mana boleh tinggal kat rumah takde sape nak bagi kura-kura aku makan. Mati kang ada aku tak tidur sebulan dek menanggung rindu yang amat huuu~ 




22 comments:

faiz faiz said... [Reply]

take care!

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

Broadband Maxis Terbaik!

ArulchelseA ArulchelseA said... [Reply]

selamat balik kampung..

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

laju jek, hehe XD

takpe, dimaafkan. keroro haritu lagi lama menghilang :P

Myra Jay Myra Jay said... [Reply]

Selamat berpacking2 barang ye, jangan ada yg tertinggal especially baju raya..heheee

Selamat Hari Raya :-)

farah izwani farah izwani said... [Reply]

uit. johor di mana?

Si Pujangga Si Pujangga said... [Reply]

selamat blik kg.

Si Pujangga Si Pujangga said... [Reply]

slamat blik kg.

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

wahh , raye kat Johor ke ??? best bestt . selamat hari raye

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

haha, lawaklah,sy pakai wifi.huhu, xpakai broadband.

btw selamat balik kampung ^^

msredcheesecake msredcheesecake said... [Reply]

Mesti best raya kat kpg.....

Dulu pakai meksis....memang ada limit....lepas reach limit terus jadi lembab...

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B. pakai mxs ea? btol2 bgus ke? sbb aunty ada pkai ckp sme slow gak haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ArulchelseA u too :D balik mana haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sergeant keroro yeke ilang pi mane haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Myra Jay uishh baju raya tu penting sgt hahaha, btw selamat hari raya gak :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@farah izwani pontian hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Si Pujangga thx :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Memey Baharom mmg every year raya kt johor :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@asnizaziz selamat balik kg gk :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@msredcheesecake hehe msred x brye kt kg ke?

~;:gyiem wave:;~ ~;:gyiem wave:;~ said... [Reply]

sye pon pki celcom gk kak..btol la .. mmg lembab gler .. da baya pon lembap jgk .. x puas aty btol .. susa sye nk dwnload cite korea .. haha .. npe clcom jles sgt ae kt kte ?? huhu

Caythrine Amanda Caythrine Amanda said... [Reply]

wah blk kg mn tu cik adik...
taking care :P

Exchange link

.