Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 25, 2011

Siapa Kata Tak Boleh Makan Cawan?

Salam Readers~


Aku kalau minum pakai cawan polystyrene/kertas kan,memang hobi aku gigit-gigit cawan tu! hahaha (erkk tapi aku bukan tikus ea). Agak tak senonoh la anak dara buat macam tu kan kih3. Tapi aku gigit waktu aku bosan je sebab tak tau nak buat apa lagi hoho~


Tapi baru-baru ni dekat NY, company " The way we see the world " telah mencipta satu cawan dari jelly-O di mana lepas je korang minum air, kita boleh terus ngap-ngap cawan tu! Perghhh COOL beb heee~ nak tengok? sila scroll heee *aku memang suka main scroll2 nie =p


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



 Toink toink~
Ber-bouncing2 air tu kan kih3
Geram tengok!



Available in 3 flavors bebeh!
The green one is ginger-mint, lemon-basil and lastly rosemary-beet!
Actually aku tak pernah dengar pun flavor2 nie. hee~


See.. I told u the cups are made up from jelly-O! toink-toink~
Unfortunately they didnt mention the price of this cup lah.
 Baru nak order tau ceiit =P *macam sanggup tanggung risk beli on9 huu~

Kalau macam tu tak tercapai lah hasrat aku nak hilangkan habit gigit cawan kertas~ =P


Lepas habis ngap eksrem tu, aku ngap cup tutti tu juga heeee~



8 comments:

ArulchelseA ArulchelseA said... [Reply]

pelik hobi ni.. nnt klau jumpa cawan mana yg sumbing kt kedai..tuna blog ni la yg buat..kih kih kih

Caythrine Amanda Caythrine Amanda said... [Reply]

last week akak bru mkn tutti frutti! nyum! sedapkan...

saya cello191 saya cello191 said... [Reply]

uish...boleh makan..^^

PeRmAtA bIrU PeRmAtA bIrU said... [Reply]

huhu... mana nak dapat yer air di dalm cawan tu???hehehh.. macam best jer.. tapi saya suka hancurkan straw..:)

Lalalililulu Lalalililulu said... [Reply]

uishhh dasyat mkn cwn...huhu

dylla abas dylla abas said... [Reply]

cawan ni mmg sgt sesuai utk org yg suka gigit cawan..ngee :p

p/s : kelihatan sedap sekali..

mummysyafie mummysyafie said... [Reply]

aik..best nya. tapi halal ke dear?

Hiddy Asri Hiddy Asri said... [Reply]

Interesting..tapi menggalkkan I jadi gemuk jea..

Exchange link

.