Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 17, 2011

Makanan Yang Berlapis Macam KLCC !

Salam Readers~

Pergi bazar tak hari ni? Aku malas nak pergi bazar masa weekdays sebab malas nak bersesak dengan manusia dan kereta =.=" sudahlah musim hujan sekarang ni, kalau nasib tak main dah aku bermandi hujan lepas tu demam! huuu~

Semalam kan aku makan pizza hut, mula-mula ingat nak order lasagna tapi my mom tak bagi sebab better try buat sendiri memandangkan aku baru dapat resepi dari seorang aunty ni =D Tapi biasa lah aku kan Chef-wannabe *muntah pink jap* suka tambah-tambah sendiri ingredient yang ada. hahaha.

 So this is my first trial buat lasagna. Actually aku takut gak if tak jadi kan confirm2 aku melalak sebab loyang yg aku pakai besar woo if tak sedap kena buang rugi weyh!

Say Cheeeseeeeeeee =D

Memang aku letak cheese banyak2. Aku kan hantu Cheeseeeee~
Lepas je 40 minit aku menunggu..........

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Please be patient =D haha
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Taaa daaa!
Sorry, buruk sikit topping nyerr, biasa lah first time kan hee~
Just take a little whiff and u will fall in love with this lasagna trust me =P


If nak potong lasagna nie abit tricky tau cuz if salah potong ur lasagna will hancusss!
But syukur lah aku potong tak buruk haha!
If buruk tak mau aku tunjuk gambar kat korang =p



This is............... Lasagna Version Princess Feyqa !
Aku suka alter recipe and this lasagna terbukti sedap tau =p *angkat bakul jap
Korang pon boleh buat sebab lasagna homemade memang sedap!


Ok nak siap-siap pi masjid yeah! chow cin cau~ =D


14 comments:

PeRmAtA bIrU PeRmAtA bIrU said... [Reply]

wah sedapnya lasagna tu... pandainya buat..:)

Ratu Lissa Ratu Lissa said... [Reply]

looks nice..nak sikit boleh? hehe ^^

H.J H.J said... [Reply]

buruk benor rupa dia..haha

Nor ' Atikah bt NorBaki Nor ' Atikah bt NorBaki said... [Reply]

sedapnyee,,,, nakkkkkkkkk

teh tarik teh tarik said... [Reply]

jeng3,..jalan balik snie hehe
takde lah tnyer ,... je ..kos pe..

ArulchelseA ArulchelseA said... [Reply]

wow mcm sedap sedap je..

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

pernah buat...tapi asyik kena makan sorg sbb org lain xsuka..=.=

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

tapi feyqa buat elok je layer ..kita punye lembik gilooo...

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

tengok makanan terus perut memey berbunyi lah akak . hehehe . apa resepi . ajar lah ! ehehhe

kotak bulat kotak bulat said... [Reply]

wah..nmpak sedap la.. :)

Ct Arina Ct Arina said... [Reply]

resepi? ;D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@PeRmAtA bIrU hehe 1st time try.. huu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ratu Lissa hee boleh :D

cik asam jeruk cik asam jeruk said... [Reply]

cikasamjeruk ade buat makaroni cheese bakar, tp dok berkempam tak publish2 lg.tp xleh lawan feyqa punye..nampak lagi sedapp..sebab byk gila cheeseeee! suke dengan cheese!

Exchange link

.