Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 27, 2011

Marc Jacobs Untuk Raya~


Salam Readers~


Selama 4 minggu aku tertunggu2 parcel yang aku nak pakai masa raya nanti. Lama kan? Yela pre-order memang lama tapi apa boleh buat. haha. Walaupun harganya tak lah mahal mana tapi still sebutannya ada ratus kat belakang huhuhu. Kalau tak deliver mau nangis selama sebulan aku tauu~

Tapi syukur tadi pagi-pagi lagi aku terdengar bunyi "tteett teett" dri motor pos laju. Kalau tak mesti lepas raya baru aku boleh amek parcel nie T_T. Lepas tu dengan gelojohnya aku buka parcel tu then ini lah dia benda yang aku nak pakai masa raya =D

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Marc By Marc Jacob Tote
Aku nak buat beg makeup sebenarnya hehehe


Masa ni plastik belum buka lagi.
Lepas je 1 saat hilang dah plastik tu hehehe~


Ok sekarang nak packing barang2 make-up lak! heee =)
babai~

10 comments:

Exchange link

.