Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 27, 2011

Makan Bertemankan Unta Padang Pasir~

Salam Readers~


Malam-malam macam ni kalau tak tidur lagi, perut aku blh berkeroncong tau! Lagi2 semalam aku tak bangun sahur cuz jaga my mom demam.. Tu yg terlajak tidur tu hehe. So tadi lepas tarawih, ajak my parents singgah kedai makan jap sebab aku perut aku lapar sungguh. Huhu. So my dad ajak makan dekat Restoran Barada. Bukan Restoran Berada ok kih3. Restoran ni almost 80% pelayan dia orang arab and mereka tak paham BM only BI je.. huhu.


Ni lah unta padang pasir yang sesat tu hee~


My dad minum Teh Cup jee kesian kena paksa temankan anak dia huu~


Aku minum Ice Cream StrawBanana.
Even hujan tapi air ni nampak sodap! haha


Chicken Spaghetti
Sumpah sedap weh sos tomato dia rasa masam2 pedas.
 Aku tak pernah rasa sos mcm ni seumur hidup huu~

Ni lah restoran Barada!
Kat sini lah aku selalu beli air barbican RM4 tu hahaha


Lapar tak tengok gambar2 kat atas? hahah =p

4 comments:

HaNa HaNi HaNa HaNi said... [Reply]

lame gile xmkn spgetti...
gile sedap aiih
^_^

difficult easy. difficult easy. said... [Reply]

naseb baik baru lepas sahur. tapi memang nampak sedap lah!

~belog gadis~ ~belog gadis~ said... [Reply]

adoiii~ dah laa x sahur ni. lapor nyee. padahal x tengahari lagi ni. =='

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

sumpah lapar bila tengok.huhu

Exchange link

.