Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 10, 2011

Nasi SuperGreen ~

Salam Readers~

Korang berbuka apa today?
Ada balance tak makanan korang?
 Kalau agak2 rasa sedap pos kat aku boleh tak? hahaha

Actually hari ni my mom aku busy sikit sebab my dad nak pergi aussie selama 1 minggu.
So my mom lah yang jadi SUPERBUSY kena kemas itu ini.
Maka dgn itu aku takeover tugas chef kat rumah ini weeee!
Nak tahu aku masak apa?

Meh terjah masakan orang pakar bom! *perasan kejap

Nasi SuperGREEN. Amacam cukup green tak? Aku campur dengan keju!
Ayam kuah Percik. Aku ikut resepi step by step kih3
Telur Hancur Mayo + Cendawan + Lobak merah + Daging berempah
Kurma makan waktu firstttttt sekali tau.
Cokelat aku makan waktu lasttttt sekali tau.

Air Oren - Adeh pedih perut aku kena cuci.


Ok Mari kita bersiap-siap pergi tarawih =)

14 comments:

cik asam jeruk cik asam jeruk said... [Reply]

wow ijaunye nasi.cikasamjeruk makan nasi biru je..nasi kerabu.kekeekek.arini buke mkn ketam bakar. lupe nk snap gambo sbb laju je msk perut..hihi :P

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

hijau pulak nasiknye..
aritu biru..
ekekeke

faridah nazurah faridah nazurah said... [Reply]

bak lah sini sikit. sedap je nampaknya :)

Wanz Mejuez Wanz Mejuez said... [Reply]

Nasi Super Hulk tu... hehehe

Cik Baju Kurung Cik Baju Kurung said... [Reply]

nasi ijau ? letak daun pandan ke ? :)

salemaziz salemaziz said... [Reply]

nasi daun pandan. teheee :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cik asam jeruk ala sedapnyeee ni yg jelez ni :(

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ezy Chiaki hehe tukar2 warna :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@faridah nazurah nti feyqa pos eh :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Wanz Mejuez hehehe nasi super hug pown boleh gk kih3

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Baju Kurung idak lah ltak pewrna je :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@salemaziz idak lah :D

Wanz Mejuez Wanz Mejuez said... [Reply]

hehehe nasi super hug lain plak rasanya nanti... hehehehehe

Wanz Mejuez Wanz Mejuez said... [Reply]

hehehe nasi super hug lain plak rasanya nanti... hehehehehe

Exchange link

.