Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 16, 2011

PHD sudah marii~

Salam Readers..

Ok ni entry ni antara entry yang paling short aku pernah buat sebab berebut nak parking kereta dekat masjid, hihi.Hari ni macam-macam gak aku berbuka. Salah satunya Pizza Hut. =) 

Perasaan Hati Duka nak makan pizza *merepek apa tah


Aku tak ingat flavor apa sebab main choose je wakaka


Dapat sup sekali, nyum3

Korang berbuka apa ye? Oh lupa nak cakap aku beli mercun POP POP
Hahaha POP POP je yang aku berani main, biasa lah aku kan penakut!

Sekian =)

16 comments:

faiz faiz said... [Reply]

nk mercun gak!

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

ya Allah , dah lame tak makan kat pizza hut . ishh . laparrrr

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

hehe, bak sini sikit :P

AyiLarimA AyiLarimA said... [Reply]

sedapnya pizza..
nak jugak :(

huhuhu.. Mira kembali :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/syukur-alhamdulillah.html

Lea IsNaw! Lea IsNaw! said... [Reply]

wahhh..makan pizza n mushroom sup

sedapnya

cik asam jeruk cik asam jeruk said... [Reply]

arini cikasamjeruk n hosmet masak masakan thai. sebijik mcm kat kdai. ada kerabu sotong,telur dadar,kailan ikan masin, sotong goreng tepung. tapi gamba lupe nak amik dah lapo sangat kui3 :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Memey Baharom hehe esok makan yok :p

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sergeant keroro dh habis :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@AyiLarimA hee nti feyqa pos :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Lea IsNaw! hee sedap yee :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cik asam jeruk sedapnyee jelez!

difficult easy. difficult easy. said... [Reply]

sedapnya pizza!! esok ajak mama berbuka pizza lah. haha.

Pak Pis Pak Pis said... [Reply]

uuuaaaiiii bestnye berbuka ngan Pizza aerrkk sendawa

Mr.Thinker@Ali Mr.Thinker@Ali said... [Reply]

mercun pop pop tu tradisi. harus ada. hahaha. semalam buka nasi goreng buatan adik. :)

L L said... [Reply]

pergh,, dah lamer xmamam piza.. huuu

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

FARAH IZWANI RAMLI FARAH IZWANI RAMLI said... [Reply]

nak piza!

Exchange link

.