Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 16, 2011

My 1st Kad Raya !

Salam Readers~
Korang perasan tak kad raya zaman sekarang semuanya gune e-card or sms je? Jarang lah dapat yang guna abg posmen macam dulu2 waktu aku sekolah rendah. Kadang2 rindu gak nak dapat kad raya by pos =(

Tapi tadi ila syamila buatkan satu kad raya khas untuk aku!
Woah tak sangka sebab aku minta main-main je kat ila nie sebenarnya! heeee~
BTW thanx ye ila sudi bagi feyqa kad raya yang comel ni lagi2 warna pink =)


*cute kan? I loikee


Ila orang pertama yang bagi aku kad raya tau! Hee. 
Korang tak nak buat kan kad raya untuk aku ke? 
Kita trade kad raya laaaa HAHAHA *perasan gila aku nie!

Sekian =B








5 comments:

Kancil 8349 Kancil 8349 said... [Reply]

wah...bestnya...bilalah kancil dapat kat raya eya...hehhehe

sifu im sifu im said... [Reply]

abg posmen leh rilex ape dkt2 nk raye ni..xyah la anta kad raya bnyk2 dh..hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

kancil : hehehe nak kad raye ke? :P

sifu im : ahaha tau xpe leh mkn gaji buta hee

diyan diyan said... [Reply]

itu lahhh :')
dah lama trend hantar guna pos dah lupus :(

ILA SYAMILA ♥♥ ILA SYAMILA ♥♥ said... [Reply]

ehem ehem sayalah ila itu kekeke. wuuu saya terharu feyqa mention saya. nangis wuuuu. :')

Exchange link

.