Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 20, 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK

Klik Banner If nak ngejoinn~

Aku harap blog aku tak berat mana.
 Al maklum la before puasa ritu berat sikit..
 Bila dah puasa ni diet banyak, moga-moga kau kurus lah yee wahai blog ehee~

18 comments:

izatty fatihah izatty fatihah said... [Reply]

nmpknya diet itu m'buahkan hasil muahaha xD
btw, xberat pn blog sys ~

H.J H.J said... [Reply]

macam berat je..haha

Lea IsNaw! Lea IsNaw! said... [Reply]

oh! blog diet eh
patut dh ringan

faridah nazurah faridah nazurah said... [Reply]

blog ni comel sgt. tapi header tu agak berat sikit. hehe dont worry dear,, blog awk tetap comel tau!

♥ aeryn ♥ ♥ aeryn ♥ said... [Reply]

blog feyqa ringan sgt..

Kancil 8349 Kancil 8349 said... [Reply]

Belum ada yang komen lagi ke nie...Kancil no komen...datang singgah

Ini Kisah Tia Ini Kisah Tia said... [Reply]

pilihan bijak sebab even pasang lagu letak function pause .. blog ni tak berat mana bagi Tia . so , lain kali teruskan berdiet ye :) thanks join ..

||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| said... [Reply]

ok je tak berat pun,maklumlah berkat diet di bulan posa hehehe

[sutera kasih] [sutera kasih] said... [Reply]

masa nk bukak tu lama gak tggu, tp sekali dh buka, zuuuppp bukak semua sekaligus hehe..nice :)

Noriko Miyosyi Aizawa Noriko Miyosyi Aizawa said... [Reply]

ala..gagal load header...btw...semua ok..just header

anamizu anamizu said... [Reply]

hai salam kenal dr cik ana..
ok je blog ni x berat..
comel je..hehe
template wan buat comel gile! hehe











luv:
cik ana ^___^

Ezad Skytech Ezad Skytech said... [Reply]

kena dietkan sikit la..macam lambat sikit..hee..

AzatLazat AzatLazat said... [Reply]

ok blog ni berat kalo kena angkat
kakaka
tak berat pon blog ni
:)

My Name is Mar My Name is Mar said... [Reply]

Sy rasa tak berat cz sume bnda da kua.
tapi loading tu lambat nak habis...
Maybe sbb lagu..

KhAiReDzAiMy KhAiReDzAiMy said... [Reply]

Salam..
Singgah kembali...

Blog x la berat pun... Just header je yang lambat sikit...

Tapi still ok...

Thanks singgah may Blog...

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

thx sume komen :D blog ni maybe berat sikit kot heee, but fyqa dah try reduce berat blog ni and lastly sampai da xde apa nak reduce huuuu

BeloG MTT BeloG MTT said... [Reply]

Senang loading :)

rerehalim rerehalim said... [Reply]

Blog u Pn xberat jugakk :D

Exchange link

.