Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, August 22, 2011

Segmen Hira : Aku reti memasak, kau reti?

Klik banner if nak ngejoinn

Thx ye owner blog kerana sudi menjemput-jemput =P 
Aku ni takde ler PRO sangat dalam masak2 sbb aku bukan chef.
Bagi aku janji suami aku dapat telan dah cukup wakaka

Aku reti masak :

Masakan Kampung - Lauk Lemak Cili Api, Kari Ayam, Ayam Masak Merah
Masakan Barat - Spaghetti Bolognese, Lasagna, Makaroni Bakar , Goreng Nuget =p
Dessert - Banyak jenis puding penat nak mention =D
Minuman - Soda Bandung, Purpleberry, Milo ais teh tarik semua tu lah haha

satu lagi kelebihan aku, reti makan ulang2 kali! itu satu kelebihan ke? wakakakaka *Lariiii~



8 comments:

Ezad Skytech Ezad Skytech said... [Reply]

masakan barat tu macam sedap je semua...heee

Ini Kisah Tia Ini Kisah Tia said... [Reply]

cayalah . masakan barat tuuuuuuuu :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ezad Skytech heheh ye kot sedap :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ini Kisah Tia huhu biase je tia :)

Fahz Fahz said... [Reply]

wahh nie dah kira bagus.leh masak lasagna ea..fahz penah try gak tapi hancuss lasagna tu.huwaaa..

hira hira said... [Reply]

akakkkkkkkk! buatkan saya semua dalam list tu! hahahaha :D bestnya~~~ lapar! lapar! lapar! adeh. kempunan la nampaknya ~_____~ hoho

thanks for joining~ :)

Noriko Miyosyi Aizawa Noriko Miyosyi Aizawa said... [Reply]

wooo...bnyk menu gaks..leyh share2...hheheh

"Aku"....Nurul Azren "Aku"....Nurul Azren said... [Reply]

waa... boleh jd master chef nie..hi3

Cik Reen melawat dari segmen yg sama... http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

jom sertai contest Cik Reen => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

Exchange link

.