Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 25, 2011

Sepatutnya aku happy ke sedih ek ek?

Salam Readers~

Berkenaan dengan story yang aku post semalam, aku rasa cukup bertuah sebab aku terpilih untuk menyertai program pertukaran pelajar ke Korea untuk musim bunga nanti pada 2012. Program tu berlangsung selama 1 semester iaitu dari bulan 2 sampai bulan 6, so sempat la merasa 2 climate.. winter and spring! And we need to wear baju panas everytime weh sebab cuaca yang sgtttt sejuk~ 






 Inha University International Center. 

Ini nama university yang akan aku tinggal sepanjang di Korea nanti.




Aku maybe still belajar sikit my major course which is chemistry and korean language is compulsory for international students (aku la tu kan hehe).



Ini kolej untuk international students.
Dormitory 2


Gambar kat dalam bilik dorm 2. (credit to google picture)
Cantik sangat okay!
 Bilik aku kat UM kurang sikit hehe


Tapi yang aku sedih nanti, 4 bulan aku tak jumpa my parents.. then susah sikit nak contact my parents and my  sayang.. kena buat celcom roaming lah ni.. then then duit shopping kena bank in every month lah sebab brg sana mahal kot?? kalau korang ada pengalaman study abroad.share sikit ea uols punye experiance heeee~

Info about Korea -> click here

18 comments:

Ainie Maydie Ainie Maydie said... [Reply]

eish rugi kalau feyqa tak pergi taw..kalau aini jadi feyqa aini pergi..kalau pasal parents kalau rindu kan boleh skype hehe

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

skrg ni zmn dh cnggih..
webcam je kalo rindu..
hihikk

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ainie Maydie hehehe tapi masih ting tong nga pikir. mesti lmbt nak adapt kt sne nanti haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ezy Chiaki tpi parents tak reti sgt gune webcam :P

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

untunglah.. kenapa utm xde program camtuuu, huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

xde ke? hehe ingat semua uni ada buat..

ishiko ishiko said... [Reply]

woahhhh... best weyh..
untonglahhh...
halaa kejap je pun.. nanti blk plk
^^

Yasmin ♥ Yasmin ♥ said... [Reply]

SaLam MaaL Hijrahh ;']

B33HA LoV4to B33HA LoV4to said... [Reply]

inha ? i tot seoul national unoversity..hehe..baru nak suh kem salam kat cousin..ekekke..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ishiko hehe nasib 4 bln je :P lau setaun mati!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Yasmin ♥ salam maal hijrah ugak :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@B33HA LoV4to nopee g pun seoul national tu buruk la, bilik pun buruk nti mcm kat UM je xbest hahaha

L L said... [Reply]

xper.... boleh punyaaa.=0

jom baca juup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

-- AdibahSyahzani -- -- AdibahSyahzani -- said... [Reply]

bestnye ..
hehe , saye pon blaja oversea tau ~!
XD

Hiddy Asri Hiddy Asri said... [Reply]

Bertuahnya badan..

ILA SYAMILA ♥♥ ILA SYAMILA ♥♥ said... [Reply]

bestnyaaaaaaaaaaaa !!!!! tahniah feyqa !! XD

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

wahh.untungnya dpt prog. mcm tu..nak ikut boleh?hehe..dah sampai sane nak kirim chopstick dr korea boleh?(serius ni)

Jasrena Rohanapi Jasrena Rohanapi said... [Reply]

untungnya dapat belajar kat sane!! :)

Exchange link

.