Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, December 1, 2011

Meratah Lip Smacker !


Aku post entry ni boleh buat aku lapar even perut dah macam gajah dah!
Tapi once kau apply lip smacker PF ni kat bibir yg sexy, terus jadi lagi sexy!
Sebab apa? Sebab lidah akan rasa macam nak jilat2 je bibir sendiri! 
Muahahaha =p



Perasa Banana and carrot cake.
Tak menyesal beli Lip Smacker Paul Frank! Wee~~

3 comments:

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

ape tu?? :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sergeant keroro makanan :P muahaha

Korean Style Online Korean Style Online said... [Reply]

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Exchange link

.