Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 30, 2012

Lunch Di "Rumah-Penuh"

Salam readers~


Semenjak jadi "suri rumah" untuk beberapa minggu nie aku asyik nak tengok movie je rasa. Utk menghilangkan bosan sbb asyik terperam kat umah jeee,aku pergi Sunway Pyramid tadi. Ingat nak tengok cerita Bujang Terlajak, tapi malas lah plak so aku beli tiket movie Sumpahan Kum Kum jela. Bagi aku movie ni agak seram lah sebab lebih 3 kali gak aku tengok melalui celah2 jari aku nie haa! hehe. Best memang best so berbaloi lah duit aku mengalir keluar heee~


Lepas habis je tengok movie, biasalah kan perut still nak berkeroncong lagi even masa tengok wayang makan popcorn bukan main pelahap lagi hee~ At first nak makan kat Garden lagi, but since aku baru je makan few days ago rasa macam jemu lah pulok. Then jalan2 lagi aku ternampak restaurant ala2 Garden gak, full of flowers ghitu dengan ala2 english style. Cun! 

Penyambut tetamu. Her name is Tracy ^_^


The decoration almost similar wif Garden cafe kan?
But dis one without piano lah hehe


Cafe "Rumah Penuh" yeah! 
Actually ni kali kedua aku makan kat Full House,
 Memang selalu full house kot hee~


Oyster soup kot sebab aku selalu tergigit oyster jee. 
Sedap gila tapi ciput jek tak macam kat Gardens huk3


 Air honeydew dgn ice lemon tea.
Yang best air honeydew ni sebab ada pearl tuu =P


Creme Brulee bukan bruce lee tau
Sedap sesangat ok!

Macam custard pun ada heee~

Salmon sandwich
Sedap gak but its not my meal. So tak boleh makan lebih2 la hee~

Ni baru saya punye =] 
Sos itam tu sedap sesangat tapi aku tak tau apa nama sos tu. Kicap tamin ke? hehe
2 kali aku datang sini, 2 kali gak aku order benda yang sama ^_^ 


Total 2 orang makan RM65.40 jee. Tapi including tax dengan service charge dekat RM76 gak la aishh sebab tu aku tak suka makan restaurant yang ada tax dengan service charge ni. Aku dah makan kat kedai kau dah cukup baik lah tau! Grrrr

*Restaurant Makanan Arab kat area Cheras takda tax and service charge pun! Sedap plak tu....

9 comments:

♥ Cik Zack's ♥ ♥ Cik Zack's ♥ said... [Reply]

yg sdp itu smestinya mahal kan. huhuhu :D

Eyeme Eyeme said... [Reply]

huh?mknn arab area cheras?ktne ktne?tetibe rase nk g nnt..hihi

emy|farid emy|farid said... [Reply]

ok, lapar di tengah malam!

Zakaria's daughter Zakaria's daughter said... [Reply]

i love macam custard -,-''
meowwww. haha. laparrrr

アヌムちゃん アヌムちゃん said... [Reply]

comel kedai ni!

Bobo Bobo said... [Reply]

mak aih mahal benor tu.. br ingt nk g try nnt hehe

Kongsi Gelak Kongsi Gelak said... [Reply]

tag!

http://kongsigelak.blogspot.com/2012/02/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Adila Saidi Adila Saidi said... [Reply]

mahal nye.
tapi berbaloi lah kan, semua sedap ^^

Nailofarhazirah Nailofarhazirah said... [Reply]

suke jgk mkn kat full house.. tp selalu pg time tgh harii.. sbb murah.. boleh mkn by lunch set..

ehee..

Exchange link

.