Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 28, 2012

Makan Headphone Jom?

Salam Readers~


Siapa ada headphone Beats by Dr Dre? Mesti heaven gila kan bila dapat headphone yang nearly cost u thousand ringgit kan? Tapi bagi aku lagi heaven kot if dapat beg coach dari dapat headphone jekkk hehe! But if some someone nak pergi vacation dekat Jepun, aku akan order Chocolate headphones heee! Ada tak sesiapa nak gi Jepun? Sila angkat kening ye =P


*Breath out breath in* I want this so badly! 
Listen, look, touch, smell and headphones to enjoy chocolate

It comes with brown pouch, choc headphone (yummy) and greeting cards. cool huh?


makan headphone jom? Bau cokelate tau!

Harga headphone ni xsemahal Beats pun. Aku calculate after converting Yen to RM around 230 camtu lah. Aku harap kat Korea ada lah kedai yang jual barangan from Japan. Tak perlu lah aku travel ke Japan nanti haha! PEACE!

9 comments:

sergeant keroro sergeant keroro said... [Reply]

haha, lau boleh makan mesti sedap :P

Cik tikah Cik tikah said... [Reply]

wah, cool lah!

Neko-chan Neko-chan said... [Reply]

Uuuhh! Nyum.. :d

Lea Isnawi Lea Isnawi said... [Reply]

seksa batin bile gune headphone tu

haha

Lia Irdelia Lia Irdelia said... [Reply]

uishhh...
sedapnyer nampak...
cekelat!

Syufarr Syufarr said... [Reply]

ada bau ke??? wah.best2..kalo lapar boley bau..kenyang gak kan..heheeheheheh

eyjalukman eyjalukman said... [Reply]

nmpak gaya nye lapar semedang je lah pakai headphone tuhh . hahaha

~tyra ~ ~tyra ~ said... [Reply]

waah cekelat ! sikek :D

Bobo Bobo said... [Reply]

kalau bau coklat mmg gempak la hehe

Exchange link

.